Amit a Facebook vagy az Iwiw chaten ír valaki, azt elmenti valahova a gép? (tudásbázis)
Pedig nekem mutatja.
Sőt, ha előhozok egy már meglévő beszélgetést az ismerősömmel, akkor mutatja, hogy ő még nem használja ezt a új fejlesztést, és ajánljam neki is.
Nem tudom, hogy van ez.. :S
Pedig én valamelyik nap beállítottam. És azóta tényleg menti is, amit chaten beszélgetek.
Valami új Üzenetek szolgáltatás a címszóval jött nekem elő, és akkor állítottam be. És már pontosan nem is emlékszem, hogyan. :S
De ha odamentek az üzenetekhez, akkor fent megjelenik 3 új dolog: Claim your Facebook email, Szöveges üzenetváltás bekapcsolása. és A Csevegés elérhető.
Nekem legalábbis ezeket mutatja. Mert szerintem, ahol most nekem a csevegés elérhető van kiírva, ott volt valami más, és ott állítottam be, hogy elmentse.
Facebookon most már van egy olyan lehetőség, hogy úgy állítsuk be a chatet, hogy azt elmentse. Az üzeneteknél lehet előhozni.
Iwiwről fogalmam sincs.
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Bándy Kata gyilkosa a facebookon
- Miért van az, hogy amit írok Facebookon chaten, azt látom üzenetként is? Hogy tudom visszaállítani?
- Facebook chaten hogy lehet egy egyéves levelezés elejére rámenni?
- Új-Facebook chaten egy-két ismerős letiltása, hogyan?
- Facebook chaten hol is tudnám visszaállítani azt, hogy amit chatelek azt ne mentse el üzenetként?