Amióta abortuszom volt, minden alkalmat megragadnak a szüleim, hogy a fejemhez dörgöljék, milyen felelőtlen voltam! Mit tehetnék? (tudásbázis kérdés)
Döbbenet.Végig olvastam az összes hozzászólást a ebben a fórumban.Egy-két dolog nem derült ki számomra,de alapban amit írtál hogy Anyukádnak 8 abortusza volt ...... hát tudod én az Ő helyében mélyen lesütött fejjel hallgatnék és nagyon szégyenleném hogy a saját hibámból nem tudtam a lányomat felkészíteni arra ,hogy ezt a borzalmat elkerülje.Nekem hál Istennek nem volt abortuszom és remélem soha nem is lesz.Viszont egy közeli ismerősömmel átéltem egy ilyen döntést.Nem volt egyszerű ,de vannak esetek amikor rákényszerülsz a borzalmat elfogadni . Lehet hogy az lenne a legjobb megoldás számodra ,hogy egyszerűen hozzádörgölöd Anyukád orrához azt ,hogy éppen te beszélsz nekem?Nem vagyok híve a veszekedésnek ,de lehet hogy ez esetben helyre tennéd egy kicsit az agyát.Megérdemelné .
Amúgy a provokatív hozzászólásokkal meg ne törődj,mindenütt vannak olyan emberek ,akik nem azért szólnak hozzá hogy segítsenek ,hanem hogy még egyet beléd rúgjanak.Nekik ez adja az örömet.
Eszerint nem olvasták el hogy miben kérsz segítséget,mert ha olvassák akkor arra válaszolnak , nem pedig merőben az ellenkezőjét írják és folytatják Anyukád gonoszkodását .
Legyél erős és nyisdd ki a szádat ,remélem segíteni fog .Meg tán ennyi idő elteltével már csitult is ez a dolog nálatok.
Nem egészen erre gondoltam...
Ha jól tudom valamelyik volt tanároddal jársz, legalábbis egy másik fórumon ezt írtad.
Tiszta a levegő elment, előjöhettek :)
Naiv,
Kérdezd meg a szüleidtől, azt a szülőt akinek fontosabb mit gondolnak a szomszédok, mint a saját gyereke boldogsága minek minősítenék?
Csak azért egy olyan helyzetbe belekényszeríteni a gyereküket ami akár az életébe is kerülhetne, hogy a szomszédok nevegyék a szájukra őket szánalomra méltó, neharaguj Naiv hogy ezt mondom :(
Remélem tudsz saját életet kezdeni, amibe nem szólhat bele senki.
Nem kell ebből viccet csinálni. Csodálatos emberek tanítottak és büszke vagyok rá, hogy ismerhetem őket. Persze nekem is volt dolgom 1-2 rémesebb példányhoz, de Ők lényegesen kevesebben voltak szerencsére.
Na de ennyit az off-ról, mert megint a képembe kapom, hogy "rólam szól" a topic.
Most már tényleg távozom. Minden jóóót! :-)
Fiatal Nő!
Szerintem az emberségből nem sokat lestél el különben megtartanád magadnak a véleményedet.Itt most inkább lelki támasz kellene és nem az ostorozás.
Én valamit nem értek. Az ex pasitól voltál terhes, de a mostani barátoddal augusztus óta vagy együtt.
Ez nekem zavaros. Vagy rosszul értem a dolgokat.
Fiatal vagy még, nagyon fogalmad sincs, hogy egy nő életében mekkora döntés hogy elvetesse a gyerekét, és hogy ezt az egészet lelkileg milyen nagyon nehéz feldolgozni. Mi itt ebben próbálunk segyteni, mert arra akire támaszkodhatna - ők a szülei - nem számíthat.
Kérlek így fogd fel ezt az egészet!
További ajánlott fórumok:
- Volt-e abortuszod valaha?
- Szerintetek felelőtlenség 20 esetleg 18 év alatt gyereket vállalni?
- Gyermekem szeptember óta egyedül jár óvodába, szerintetek felelőtlenség ez?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Ti nem érzitek felelőtlenségnek, ha a leendő anyuka a terhessége 12. hetéig nem megy el orvoshoz?
- Te mit tartasz abszolút felelőtlenségnek?