Amilyen a mai napod, olyan lesz az egész éved! (beszélgetés)
De jó!
Nem leszek beteg az idén!
- mi nem faltunk fel mindent, így remélem nem lesz semmiből hiányunk az éveben, mert sok tervünk van.
- Tegnapról maradt egy fél szelet rántott csirkemell, abból én is és a férjem is evett egy-egy falatot hajnalba, amikor hazajöttünk...
-egész kenyeret vágtam ma fel a székely káposztához:)
- nem veszekedtünk, nem is nagyon jellemző ránk.
- de mostam és vasalni is fogok,
- kicsin múlt, hogy a férjem elmenjen az ügyeletre, lehet babonás? Inkább beszedte azt a gyógyszert, amit adtam neki:)
- A pénzt nem pakolásztam,
Főztem lencsegulyást.
Kíváncsi vagyok az új évünkre. Én bízom benne, hogy jobb lesz, mint az előző volt:)
Ezek alap dolgok.
Ja, és amúgy nem vagyok babonás.
Én ha kéményseprőt létok, megfogom a gombom, és addig szorongatom, amíg nem látok 3 szemüveges férfit.
Ha valamiért vissza kell mennem a lakásba, 3x megfordulok az ajtó előtt, és bent leülök egy pillanatra.
Ha megyek vásárolni, csak olyan bevásárlókocsit hozok el, amibe nem kell pénz. Hála Istennek nálunk viszonylag sok ilyen van, de volt már rá példa, hogy bejártam az egész madaras parkolóját. :DD
Múltkor a lányommal mentünk kocsival.
Fekete macska előttünk átrohan. Fék, kocsi megáll. Első-hátsó ajtó kinyit, én is gyerek is kihajoltunk, köptünk hármat, ajtó visszacsuk és mentünk tovább. :)
Mennem kell,nem tudom leszek-e még ma,esetleg telefonról!Szép estét mindenkinek,éhes a kis családom4:)B.U.É.K
Kriszta!Csak előre!pUszi:)<3
A 13-as számot és a fekete macskát szeretem,a 14-es a rossz és foltos macska :) Komolyan!
De ha kéményseprőt látok,megfogom a gombom és kívánok,nem megyek át létra alatt,nem megyek vissza,ha otthon maradt vmi,mindig jobb lábbal kelek fel és pl bkv-járműre csak páratlan számú ajtónál szállok fel.
Még millió van,mondom meghatározzák az életemet.
További ajánlott fórumok:
- Azt hallottam, ha éhgyomorra citromot eszek az fogyaszt. Van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata, vagy hülyeség az egész?
- Szerintetek használható napolaj helyett étolaj?Nem lesz valamilyen káros hatása?
- Ha a jelenlegi lakhelyemről kijelentkezem, és csak tartózkodási helyem lesz, lehet abból valamilyen hátrányom?
- Ha valaki 3 hó próba idő alatt lesz nagyon beteg (tüdőgyuszi) és táppénzre írják ki, az von maga után valamilyen következményt? Kirúghatnak?
- Az ezüst ékszer elszíneződik a tengervíztől? Lesz tőle valamilyen baja?
- Horvátországba utazunk. Kell valamilyen külön egészségügyi biztosítás? Segítsetek értelmezni!