Amikor beléptek a hoxára, nektek is megjelenik az alábbi oldal? (tudásbázis)
Kérhetsz új jelszót a
linken, ez a regisztrációhoz tartozó emailre küld segítséget automatikusan.
Ha az az email cím már nem él, vagy nem tudsz belépni, akkor még most írd az adatlapodon egy jó email címre és akkor nem lesz gond!
Bármilyen probléma van a hoxás fiókoddal és emailt szeretnél róla írni (mert mondjuk belépni sem tudsz), csak arról az email címről írt levéllel tudunk foglalkozni, ami a regisztrációdhoz tartozik.
Kisjuliska322344 hiába ír a férje tothpista879345 email címéről és állítja, hogy ő kisjuliska322344, mi ezt leellenőrizni nem tudjuk, így segíteni sem tudunk. Csakis akkor, ha a kisjuliska322344 regisztrációnál megadott email címről ír.
Így érthető volt? :)
márcsak egy hét ugye? számolom ám a napokat. Itthonm teljeen gyomorgörcsben vagyok, hogy mikor hagy cserben a hoxa... ( mint legutoljára dec.13-től február 7-ig nem volt, és febr 7 óta már elég sok idő telt el , bármikor leállhat ).
Tudhatjuk hog milyen lesz az oldal színe, vagy maradjon meglepetés ?
Az jó :)
De ha az email pl már nem él és a jelszót sem tudja valaki, akkor én sem fogok tudni segíteni, mert csak a megadott email címmel tudok majd kommunikálni.
Ha átállunk az új oldalra, akkor https-re is váltunk és eltűnik ez a kis figyelmeztetés is.
Javaslom mindenkinek, hogy az email címét aktualizálja, ha a jelszóra már nem emlékszik az automatikus belépés miatt.
Az én bankom ennek ellenére kéregette, de felhagyott vele.
Én néha nem kapcsolom ki a gépet.
Az én bankom még sosem kérte hogy változtassak jelszót. jelszón kívül szükséges a belépéshez az a kód is, amit sms-ben küldenek minden alkalommal.
Tavaly egymás után 3x akart valaki belépni a számlámra, folyamatosan küldte a bank nekem a kódokat. :)
Nekem be kell lépnem újra, de megjegyeztettem a jelszót. Ha nem lépek is ki, kiléptet a rendszer.
Felkelés után első a mailek, és nem csak az esetleg beeső munka miatt.
Semmi jelszót nem jegyeztetek meg semmivel és senkivel:)
Hát nem is tudok az ügyfélkapura belépni és még csak a papírokat sem találom, hová tettem:)
További ajánlott fórumok:
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?
- Mit lehet tenni, ha megjelenik a penész?
- Hogyan reagálnál, ha a barátod iwiw lapján megjelenik a volt barátnő, mint ismerős?
- Ha bekapcsolom a sz.gépet megjelenik a bejelenkeztető képernyő, és kiírja hogy válasszak felhasználói ikont. Hogy tudnám ezt megszüntetni?
- Szeretnék megmutatni Nektek egy Diavetítést, de nem tudom, hogy itt a "Hoxában" megjeleníthető-e és hogyan?