Általános iskolás koromban rúdmászásnál volt, hogy elélveztem. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hát ugye a hormonok is abban az életkorban kezdenek mozgolodni:)
Én sose tudtam folmaszni a rúdra. Ügyetlen voltam és félős.
Én srácként sokszor másztam rudat is, kötelet is, sikerélmény pedig az volt, hogy ki ért fel először a tetejére.
De az örömtől sosem élveztem el, ha netán én győztem.
Viszont a csajokat mindig meglestük öltözködés közben, ők sikongattak, nekünk meg merevedésünk lett...-)
Sorry, hogy jobb sztorit nem tudok mesélni.-)
Kötélen gyorsan felmásztam ,rúd nem volt .
A felemás korlátot utáltam ,és a szekrényugrást.
Nem volt szexuális vonzalmam egyik szerhez sem.
:DD
Nekem sem volt ilyen élményben részem. A tanár már könyörgött, hogy csak ugorjak félig-meddig rá valahogy és megadja a 2-est:D
Én pedig el akartam bújni a szekrényugrásnál a szekrénybe. Valahogy sosem passzolt hozzám a szertorna.
A következő beszélgetés zajlott a tanárral ( gimis koromban):
Tanár:Ugorj, mert beírom az egyest!
Én: Rendben tanár úr tessék beírni!
Tanár: De komolyan mondom, hogy beírom, ugorj már!
Én: Mondtam, hogy írja be az egyest és végeztünk.
Tanár: Ne vacakolj, ugorj már, mert tényleg beírom!
Én: Írja már be tanár úr, mert nem ugrom.
Az első nap bemutatkozáskor a testnevelő tanárunk, a fiúkra nézett / voltunk hárman az osztályban, abból egy felmentett/ és látta, hogy 85+-os kategóriák vagyunk, ezért azt mondta, hogy a fiúkat nem küldöm fel a szerekre, mert csak kárt tesznek bennük és magukban is.
Ez így is volt egészen 4. osztályos koromig, mikor is a tanár, akit a mai napig imádok, elment nyugdíjba. Jött helyette egy másik, aki nem mérte fel, hogy nehézatléta alkatú embereknek nem való a szertorna.
Szerettem egyébként a tornaórákat, mert minden labdajátékot szeretek játszani, az atlétikával sincs bajom, de ahogy a létrára nem szívesen mászok fel, úgy a nyújtó a korlát és a szekrény sem volt soha a kedvencem.
Azt hogy, már bocsi? Azt csak úgy tudom elképzelni ha direkt odadörgölöd a p-det. 😂😂😂😂
Te perverz!
Én tekeregtem a rúdon, hülyéskedésből a tesitanárnő leszidott. 😂😂😂
További ajánlott fórumok:
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- Csevegjünk az általános iskolásokról!
- Ápolónők 8 általánossal? Mit szóltok?
- Miért ilyen nehéz állást találni 8 általánossal?
- Vajon miért álmodom rendszeresen azzal a fiúval, aki megkeserítette az életemet általános iskolás koromban?