Álomszakma...Ki mivel foglalkozna/foglalkozik legszívesebben? (beszélgetés)
Nekem 2 álomszakmám van,az egyik az,ami tényleg a szakmám,tanítónő,csak sajnos nincs lehetőségem benne dolgozni jelenleg.
A másik,kozmetikus,amit szívesen kitanulnék,csak sajnos most külföldön élek,és ahhoz nincs elegendő nyelvtudásom,hogy itt végezzem el a tanfolyamot.
Állatokkal foglalkoznék legszívesebben, de nem állatorvosként, mert ahhoz túlságosan sajnálom őket... Hanem pl. állatkertben, lovasparkban, kutyakiképzés, -tenyésztés meg ilyenek :)
A másik verzió meg hogy csak számítógépekkel foglalkozom... Szóval mindegy, csak emberekkel ne kelljen! :)
forgalomirányító vagy személyi asszisztens
minkettő pörgős..
Az én álomszakmám pont az,amit tanultam:tanító.
De a körülmények úgy hozták,hogy nincs lehetöségem gyakorolni.De gyakran álmomban újra tanteremben vagyok és kisiskolások zsibonganak körülöttem.Ilyenkor nem kellemes az ébredés és a valóság.
Nagyon szívesen lennék halász is, ha meg lehetne élni belőle.
Szabadidőmben pedig horgásznék azokon a helyeken, ahol sokat fogtam a hálóval.
politikus, diktátor, király
ez az álmom
Én nővérke leszek,ha egy hét múlva sikerül az állam vizsgám :) Nagyon jó érzés beteg embereken segiteni.Én szeretem ezt a szakmát,esetleg orvos lennék még de ha az nem jön öszze akkor is az álmom valóra vált.
"Célozd meg a Holdat, ha el is hibázod, akkor is a csillagok közt landolsz"
Rádiós műsorvezető. Ne nézzetek hülyének.
Nem ebben dolgozom, és nem is tudom, lehetne ezt egy életen át csinálni.
Az igazság az, hogy Én nagyon sok minden lennék szívesen... :D
gyógypedagógus
antropológus-dokumentumfilmes
orvos
smink- és maszkmester
Ebből az elsőre még talán van esélyem...remélem!
De sajnos jelenleg nem ezzel foglalkozom.
En orvos szeretnek lenni - ha ujra kezdhetnem. (Nem maganorvos!)
Jelenleg informatikuskent dolgozok es anno hatalmas volt a dilemma, melyiket valasszam, de ket orvos szulo es egy infos ex-pasi eleg volt arra, hogy lebeszeljenek az orvosi palyarol... Azota is csak azt erzem, hogy embereket szeretnek gyogyitani es nem programokat :).
Persze ezt is tudom jokedvvel csinalni, de hatalmas elhivatottsagot erzek a gyogyitas/egeszsegugy irant. Hiszek benne, hogy semmi sem veletlen az eletben, igy most bioinformatikus allast keresek - talan ezzel tudok majd a legtobbet segiteni a beteg embereken!