Almás piskóta tejszínhabbal recept
Az Almás piskóta tejszínhabbal hozzávalói:Szokásos piskótát sütünk
A töltelékhez:
5 db alma
5 dkg porcukor
1 tk fahéj
A tetejére:
2 dl tej
1 tejszínhabpótló por
100g csoki
Az Almás piskóta tejszínhabbal elkészítési módja:
A piskótát míg sütöm, az almákat megpucolom, majd kettévágom, magházukat is kivágom és almareszelőn lereszelem. Jól kifacsarom, ehhez teszem a fahéjat és porcukrot. Mikor majdnem jó a piskóta a masszát a tésztára simítom. Még 5 percig sütöm. Ha kihűlt a tetejére a keményre felvert, előírás szerint elkészített tejszínt ráterítem. Díszítésként olvasztott csokoládéval meglocsolom.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2010. máj. 8. 12:30
Az almás piskóta tejszínhabbal elkészítési módja és hozzávalói.