Almapuding másként recept
![](http://static.hoxa.hu/pic/recept-foto.jpg)
4 db jonatánalma
1 evőkanál zselatin
5 dkg sárgabarack lekvár
polisweet édesítő
örölt fahéj
szegfűszeg
Az Almapuding másként elkészítési módja:
Az almát hámozás után négyfelé vágjuk,magházát eltávolítjuk,kevés vízben megpároljuk.Leszűrjük,villával összetörjük,és hozzákeverjük a kanálnyi forró vízben feloldott zselatint és a fűszereket.Hideg vízzel kiöblített formába töltjük, legalább 2 óráig hagyjuk dermedni. A lekvárt 3 kanál forró vízzel elkeverjük,majd tálaláskor a pudingra öntjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2014. szept. 28. 20:23
Az almapuding másként elkészítési módja és hozzávalói.