Álló vagy fekvő szoli? (beszélgetés)
Fekvő és csokicsöves.
Nekem ez jött be:)
Barna vagyok,nem égek le,és nem vagyok foltos:)
Ja és hetente egyszer megyek csak 6 perc elég:)
Persze a cső száma a legfontosabb hatékonyság szempontjából.....de az állónál messze vannak a csövek a testedtől,így nem annyira hatékony!
Míg egy nagyobb stúdióban a fekvőbe 3x cserélnek csövet,addig az állóban 1x-mert olyan lassan pörgetik ki a csövek üzemóráját(általában egy csőnek 600-800h az üzemórája),mert kevesebb a vendégek száma az állóban!
A sípcsontot és a bokát az álló nem fogja be annyira!
az ujfajta szolit probáltad már?
bőrpir nélkul lehetsz szép barna
o,3 / m3
én tegnap voltam 15 percre nagyon jo
Fehér bőrűnek a 6 perc sok. Felénél kell kezdeni, vagy égés lesz a vége.
Szolikrémet mindenképp kell venni.
Én állóba egyetlen egyszer voltam, de többet nem is megyek. Számomra kényelmetlen! A fekvő jobb! Szerintem! De nem vagyunk egyformánk!
A perceket pedig fokozatosan kell emelni, fehér bőrű ne menjen be első alkalommal 10-12 percre! Kezdjen 6 perccel.
Álló!
Nekem is fehér bőröm van és 3 percekre mentem először! Aztán növelni akartam, de olyan forró volt, hogy a 4.-nél kiléptem inkább.
A fekvő az elég kemény, nekem mindig nyomta a farokcsontomat:S Na igen, meg a higiénia miatt is inkább az állóba megyek.
Bár évek óta nem szolizok, mert nagyon sokba kerülne, mire színem lenne és mert sok az anyajegyem. De megmondom őszintén, nem is hiányzik, nem bírom azt a szagot, ami vele jár.
Álló! Ott kevesebb az esélye, hogy összeszedj valamit, mert nem kell hozzáérj magához a plexi részhez, persze azt is le kell fertőtleníteni. De egy jó tanács még: ha le is fertőtlenítik előtted, Te még egyszer fújd át és várj egy percet, mielőtt letörlöd, nincs azonnali hatóidejű fertőtlenítő, a leggyorsabbnak is fél perc kell a hatáshoz!
Fehér bőrrel szerintem eleinte a lehető legkevesebb időre menj, nekem is fehér, én 3 percről indultam és úgy mentem felfelé.
Az álló azért jobb, mert nem kell letakarítani mindig a plexit amire fekszel! (Ha nincs rendesen letakarítva bőrbetegséget is össze lehet szedni, az egyik barátnőmnek sikerült is...)
Szerintem eleinte csak kevesebb percre menj, és amikor már kezd valami látszani akkor emelheted ha akarod... :-)))
Szerintem az álló jobb!
Először semmiképen se menj 12 percre,mert lehet,hogy leégnél ha fehér a bőröd!
További ajánlott fórumok:
- Miért lett "divat", hogy a kutyát vagy macskát gyermekeinknek szólítsuk?
- Hogyan szólít a kedvesed, ha kettesben vagytok?
- Szerintetek egy hófehér lány használhat szolit vagy nem ér annyit?
- Álló vagy Fekvő szoli a jobb?Hány percre kell menni és hányszor hogy látszodjon v.mi?:-)
- Wordbe hogy lehet az álló lapot elfordítani úgy, hogy fekvő legyen?
- Solar Cabin XL60 Szerintetek ez a fajta álló szoli jó?:-.)