Álló vagy Fekvő szoli a jobb?Hány percre kell menni és hányszor hogy látszodjon v.mi?:-) (beszélgetés)
Az allo jobb sztem is, egyenletesebben barnit.
En telente jartam, hogy ne legyek hofeher. 2-3 hetig minden 3.-4. napon, de csakis egy zsetonnal, ami kb. 6 perc. 2 het alatt mar egesz szep alapszint ad. Utana heti 1 alkalom eleg sztem a megtartashoz.
Tanacsos elotte zuhanyozni, utana nem, par oran at.
Nekem az orvos heti 20 percet engedélyezett két részletben.
De már nem vagyok hajlandó használni. Maradjon a természetes bőrszín.
az állóban nem lesznek fehér foltjaid, és sokszor erősebb is
de én nem szeretek ott ácsorogni, nekem a szoli csukott szemmel fekve relaxálás :)
a hány perc meg teljesen bőrtípus plusz cső kérdése, az enyémmel a helyi szoliba minimum 15 percre kell menni, más meg akár 2 perc alatt megég...
elsőre mindenképp csak négy percre menjél, mert veszélyes. akkor is, ha nem látszik utána semmi. legyél óvatos.
Szerintem az álló jobb, 6 perc elég, gyorsabb mint a fekvő.
Én ha 4 alkalommal elmentem 6 percre utána már jól látszott a barnaság :).
További ajánlott fórumok:
- Álló vagy fekvő szoli?
- Facebookon hogyan lehet beállítani, hogy ne látszódjon mikor voltam elérhető utoljára?
- Mit lehet csinálni a ruhákkal, hogy ne látszódjon meg rajtuk a nedvesség?
- Más gépén dolgozom/dolgoztam, hogyan tudom elérni, hogy a legutóbbi dokomentumok fülecskére kattintva, ne látszódjon, hogy mit csináltam?
- Miért látszik a facebook adatlapomon az email címem, mikor beállítottam hogy ne látszódjon?
- Hogyan kell kárpiton úgy foltot takarítani, hogy ne látszódjon a vízfolt széle, ha megszáradt?