Állítólag létezik étrend a daganatosoknak.Van valakinek tapasztalata róla? Segít valamit? (tudásbázis kérdés)
Az Isten és a jó szerencse éltessen sokáig egészségben!
Tudod mi mindent kipróbáltak, gyógyszerben, gyógytápban és élelmiszerben a jóbarát apjánál a 4 év alatt?!
Bizonyára mindent!
2 hete volt a gyász szertartása
Mint általában mindenben, ebben is, mindenki másra esküszik.
2008.februárban műtöttek, III.st.rákkal, áttéttettekkel diagnosztizáltak. A rák tipusa a st. miatt szinte esélytelenül kezdtem kezdetben ebbe-abba, sok mindent kipróbáltam, csináltam, ettem-ittam, szedtem, míg rátaláltam a helyes útra..nem részletezem. Csináltam róla egy naplót, amit itt olvashatsz. Igaz már nem abbahagytam, de ami a lényeg, az benne van és én még most is ÉLEK!
A lényeg: már több, mint 3 éve minden kezelés és fájdalmak nélkül létezem és remélem még leszek is egy darabig.
Bízz a gyógyulásban, mert létezik, csak akarni kell és tenni kell érte!! Üdvözöl:Márta
Igen, ez a paleo ketogén. A daganat csak hagyományos nyugati táplálkozáson (ami szénhidrát alapú) tud növekedni. Ketózisban elsorvad, mert nulla (!) cukorhoz jut.
Mindjárt keresek valami hiteles írást róla... sok baromság terjed a témában.
Én is ezen élek, kisebb rövidebb megszakításokkal szinte folyamatosan évek óta. Egyáltalán nem kemény, két hét alatt át lehet állni, annyi idő kell, hogy ne tomboljon a test a szénhidrátért.
Nagyon fontos viszont az arányok pontos betartása. Fehérje-zsír arány és max. 20-30g szénhidrát! Ez semmi esetre nem lehet több és ez bőven megvan a bevitt zöldségekből, amiket érdemes nyersen fogyasztani. Több okból.
További ajánlott fórumok:
- Létezik ilyen inzulinrezisztens étrend?
- Nőgyógyászom ajánlotta a spirált, de még nem szültem. Állítólag létezik ilyen. Van valakinek tapasztalata? Mennyibe kerülhet?
- Állítólag létezik olyan tabletta, amely segít a gyerek fogának kisebb szuvasodását "eltüntetni". Hallottatok róla?
- Tudja-e valaki, hogy hol vannak az autópályákon traffipaxok? Állítólag létezik egy ilyen lista.
- Meddőség ellen létezik természetes étrendkiegészitő?
- Tényleg létezik olyan oltás, amit ovi előtt javasolnak? Állítólag valami nagyon jó immunerősítő.