Állati emlékezet (beszélgetés)
Ha a linket kijelölöd, másolod, beszúrod egy uj oldal címsorába, láthatod hogy egy szóközvan a vágán, így ".j pg"
Ezt a szóközt kitörlöd és lőn a kép
A Hoxa berak szinte minden linkbe egy szóközt
Lám, egy informatikustol mennyit lehet tanulni!
:)
Meg se próbáltam megnyitni.
Csak érdeklődnék, egy rövid mondatban el tudod magyarázni, miről van szó benne??
Ezt minden áldott nap el kell magyarázni??!
bakker, én legelső alkalommal amikor nem tudtam megnyitni itt egy linket, az első dolgom volt alaposabban szemügyre venni! És lám, csak ott egy szóköz valahol!
nem igaz, hogy erre soha senki nem jön rá...
Azért is licitálok!!!!
Én meg... Bocs, most ez sem megy.
Ország: Állatok (Animalia)
Törzs: Gerinchúrosok (Chordata)
Altörzs: Gerincesek (Vertebrata)
Osztály: Emlősök (Mammalia)
Rend: Főemlősök (Primates)
Család: Emberfélék (Hominidae)
Nemzetség: Hominini
Alnemzetség: Hominina
Nem: Ember (Homo)
Linné, 1758
Ma élő alfaj
Mai ember (Homo sapiens sapiens)
Hát, voltaképp állat vagy xDD
emlősállat
Csűrhetjük.csavarhatjuk, akkor is hiszem, hogy az állatok gondolkodnak, mert képesek rá.
Van kutyád, vagy macskád? Ha igen, nezd egy darabig, mikor alszik. Az állatok álmodnak. Tehát az agyuk feldolgozza az információt. Ez is a gondolkodás bizonyítéka. Csak most hosszan tudnám ezt magyarázni, amire most nem vagyok képes. Nem tudok jelenleg értelmesen gondolkodni.
Atyaég, akkor most állat vagyok???
Egy eset még nem bizonyít semmit, annak lehet más oka, vagy a véletlen is.
Viszont egy eset is felvethet egy hipotézist, miszerint a gepárd gondolkodik. Egy hipotézis alapján viszont lehet további megfigyeléseket, kísérleteket végezni. Ezek eredménye lesz a döntő ahhoz, hogy a hipotézis elméletté fejlődjön, majd később ténnyé váljon.
Le van tiltva a google vagy a yótube nálad?
Akkor Kittenbergert kell fellapozni
:))
Naaa
A delfinek tényleg saját nyelven "beszélnek".
Például ha találkoznak bemutakoznak egymásnak, és azt is pontosan tudják hogy "Annának"-nak más tulajdonságai vannak mint "Bélának". "Szia, Béla vagyok egy 3 éves delfin, és nem akarlak bántani. Csatlakozol hozzánk?"
Vagy ott a furulyás példa. Lejátszottak delfinnek egy dallamot furulyán. A delfin ugyanazt a dallamot, hangmagasságváltozásokat visszadúdolta - de a saját nyelvén, tehát a füttyök által!
Deéfineknek már tervbe van, hogy gyártani fognak "szótárat". Ez nem tudom pontosan hogy képzelték, de a legútóbbi kísérlet aról szólt, hogy megmutattak egy fizikai tárgyat a delfinnek - és megkérték, hogy a számítógépen (ami ugye sík felület) - válassza ki az adott tárgyat. Kiválasztotta, és kiadott egy hangot.
Ezt megismételték több delfinnel is. Az eredmény az lett, hogy ugyanrra a tárgyra mindegyik delfin ugyanazt a hangot használta.
Azért ez több 1xű karmolászásnál
De nézzd az elefántokat, amikor segitik haldokló társukat
Ezek üres feltételezések.
Merle egy regényíró volt, aki beszélő delfinekről írt sikerkönyvet.
A delfinre mondják hogy emberi értelemmel rendelkezik
Merle!
Miért ne rendelkezne más emlős ugyanigy ésszel, emlékezettel?
Nem emlősök esetén, lehet hogy számunkra nem értelmezhető már az ész és emlékezet
További ajánlott fórumok:
- Rég volt, szép volt /régi idők emlékezetes tárgyai /
- Petőfi Sándorról (adatok, versek, emlékezetünkben élő események)
- A Nemzet Színészeinek filmjei, emlékezetes színpadi alakításai
- Le tudod-e rajzolni emlékezetből a kerékpárodat anélkül, hogy rénéznél előtte?
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- Férjem 30.szülinapját szeretném emlékezetessé tenni...