Alkoholista és játékgépfüggő szülők! Segítsetek! (beszélgetés)
Nem bizony :)
De ha fb-n fent vagytok megnézhetitek a pocakpasimat:)
Segítenek itthon:)Tudok pihenni,feküdni,és párom is azt mondja le a kalappal előttem:)Mondjuk én is büszke vagyok ám magamra h ilyen f...acsaj vagyok :D
1hónap?Nem vagy semmi:)
Igen, épp ezért kérdeztem, hogy hogyan bírod. Majd próbálj meg szülés után is vigyázni magadra, már amennyire lehet...
Ki. Én több mint egy hónapig szabadságoltam. :)
Én is:),viszont 4gerincműtét után és 1-2 sérvvel egész jól teljesítettem:)
Kipihentétek magatokat?
Hű, emlékszek, hogy én ebben a periódusban többet feküdtem, mint álltam, ültem. Sehogy sem volt kényelmes, de így is olyan gyorsan eltelt az az időszak. :)
Köszönöm, mi a lehető legjobban. Lassan vége a szabadságomnak, friss erővel megyek dolgozni. :) Kezdődik a napközi, így újra zajlani fog az élet.
:)
Egyre nehezebb:( de birom...igaz sokszor nem tudom mim fáj jobban,igy a vége felé a hátam is elkezdte:(
De optimista vsgyok:)
Ti hogy vagytok?
Szia! De jó, hogy írtál. Tarts ki! Most már nincs sok hátra. :) Hogy viseled?
Hű, ez nagyon jó hír. :)
Sziasztok!
Nálunk is stagnál minden:)
Én kórházban voltam,de szerencsére nem szültünk meg.Most a doki azt mondta 3hét talán és babázunk:)
Ki kell birnom.
Apukám most itt van nálunk segíteni,szerencsére ő nem olyan mint anya.Férjemmel is tök jól kijönnek,lányok is örülnek hogy itt van,szóval ok minden.:)
Addig jo amig csend van!
Nalunk stabil a helyzet. Betartatom a szabalyokat.
Filcikevel tenyleg mi van? Lassan kozeledik a nagy nap....
Az a lényeg hogy jól vagy :)
Nálunk szó szó, annyi változás történt hogy apu egyszer megkeresett telefonon és megérdeklődte hogy vagyunk! Azóta sem történt semmi! Anyunál változatlan a helyzet! Mindjárt kezdődik a suli meg az óvi!
És nálatok mi újság van?
Szia! Itt vagyunk, megvagyunk. :)
Mesélj, minden rendben?
Sziasztok! Nagyon el vagytok veszve!:-)
Hogy vagytok mostanság? Valami változás felétek?
Szép estét nektek
Utálom az ilyen embereket...
még 2 hónap hátra van....
Elobbi...
Nalunk sincs valtozas,szerencsere senki nem keres:)
A terhességed miatt nem bírod? Vagy a gyerekek nem bírják?
Telik .. Szülő fronton minden változatlan....apu tegnap felhívott hogy eldicsekedje nyaralni volt a gyönyörű párjával Olaszországba... Én meg megkérdeztem tőle hogy esetleg egy szelet csokira nem futotta az unokáidnak?! Nem tudott rá mit mondani...csak hebegett habogott...aztán elköszöntem!