Alkoholfogyasztás után mikor vehetek be legkorábban lázcsillapítót? (tudásbázis)
Jéééééééééézusom...no máj no para,vagy mi?
FIGYELEM!EZ SEMMIKÉPPEN SEM KÖVETENDŐ!!!
Jesszusom...:(
Jaaaaa....Hol van az már!
Most lázas, este lázasodott be.
Most látom, összekevertem, Anianikónak fáj az állkapcsa. A fórumindító meg csak lázas.
Ő már valószínűleg alszik. Amit az állkapocsról írtam azt meg Anianikónak kellett volna címeznem. De ő volt az is, aki a bort nézi kenyérnek...:)
Na miután jól összekevertem mindent, majd kibogozzátok remélem...Bocs!
Egyáltalán nem diszkriminálom!!! :D
Én sosem csináltam ügyet a sorrendből, bár két pohár bor után már nem kell a lázcsillapító. :D
Inkább fájdalomcsillapító kellene, de ilyen fájdalom mellett én már nem foglalkoznék a szabályokkal sem, innék még arra is, csak aludni tudjak.
Artlessness, az ínyed nincs begyulladva? Mert az is okozhat hatalmas fájdalmat, és C-vitaminra két nap alatt elmúlik. Én erre akkor jöttem rá, amikor nagyon fájt, és az ínyem ronda volt, lehúzódott a fogaimról és sötétvörös volt. Skorbutom volt! Nagykamasz lévén, nem ettem gyümölcsöt, és már dohányoztam, ami pusztítja a C-vitamint. Már a második nagy adag C-vitamintabletta után csökkent a fájdalom, és a harmadik napon már rendben volt. Az ínyem is látványosan javult. (Pár hét után, tovább szedve a C-t, meg is gyógyult.)
Semmi bajod nem lesz! Fél üveg fehérbor előtt egy órával, majd utána egy órával vettem be ma 2 tabletta gyulladáscsökkentőt és egy fájdalomcsillapító tablettát, és semmi nem történt. Ja, és éhgyomorra. Hozzáteszem, nem szándékos volt az egész, csak megfeledkeztem arról hogy nem tic-tacot vettem be.
Nem kell túlaggódni a dolgokat!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek értelmes dolog lenne az alkoholfogyasztást szabályozni?
- Peteérés után a legkorábban mikor mutathatja ki a legérzékenyebb teszt, ha várandós vagyok?
- Ti mit csináltok, ha nem akar a láza lemenni a gyereknek a lázcsillapítótól?
- A terhesség legkorábbi jelei
- A gyerekemnek 39 fokos láznál adtam egy lázcsillapítót és már eltelt márfél óra és most 39,4 fokos. Mit tehetnék még?
- A láz és lázcsillapítás korszerű tudományosan megalapozott gyakorlata