Aláírásgyűjtés ellenem, pedig nem tettem semmit. Mit csináljak? (beszélgetés)
Jajistenem.
Nem a szám van letiltva, hanem a kijelzés. Hogy a hívott fél ne láthassa, ki hívja.
Ezt be kell állítani, vagy minden híváskor a hívott szám ELÉ beütöd például vonalas készüléken azt hogy *31* és akkor akit hívtál, nem látja a számod.
Mobilról azt hiszem *31# jön a szám elé (szóköz nélkül) és akkor rejtve marad a hívó telefonszáma.
Általában nem szokták a számokat letiltani, szóval aki így hív, gyanús.
A keményebb bűnözők vesznek egy csomó telefont meg kártyát, nem tiltva, hanem számmal hívnak, aztán a telefont eldobják. Tavaly is volt egy ilyen eset.
Tiltott számról nem tudnak hívni, hiszen tiltva van :D
Mi van akkor, ha a fórumindító gyereke kirándulni megy, elveszti a telefonját, valaki kölcsönadja az övét és történetesen rejtettre van beállítva? Vagy baleset ér hozzátartozót, akinek telefonjából kikeresik az Anya, Apa számot és másik készülékről felhívják.
Még rengeteg lehetőség van, amiért rejtve telefonálhatnak.
Egyébként nem értem, egy tiltott hívást mi a fenének kell felvenni?!
A rokonságnak, ismerősöknek meg kell mondani, ne hívjanak tiltva, ha azt akarják, hogy beszélj velük. Erre egyébként hamar rájönnének maguk is.
Vonalas telefonnál pedig meg kell rendelni a számkijelzést (készülékfüggő is), mert ott még olyan eshetőség is lehet, hogy a betörő telefonál megtudni, van-e otthon valaki.
A részeg szomszédot tegye rendbe a társasház, most nem erről volt szó.
Emlékeim (és a topikcím) szerint egy titkosított telefonhívásról, ami fenyegetést tartalmazott.
persze nem gondoltam komolyan ,hogy aludjon kint hiszen már tél van,csak eszembe jutott mikor még fiatalok voltunk lakótelepen laktunk a magasföldszinten,volt egy iszákos szomszédunk,ők a másodikon laktak,szinte minden este 11-után jött haza,végigüvöltötte a lépcsőházat jó félóra alatt fel is ért,
a kutya miatt meg ne izgulj, az a dolga hogy jelezzen
Én is fel szoktam venni, és haragszom a férjemre, mert ő nem.
Csak mivel már nem együtt él a család, sohasem tudhatjuk, nem történt-e valami.:((
Inkább 5 marketingest kelljen félbeszakítanom, mint idegeskednem, ki lehetett.
szerintem valaki szórakozott egy kicsit,hová tud feljelenteni hogy ugat a kutya?
a részeges szomszédnak mondjátok meg ,akassza a kulcsot a nyakába,és zárjátok a kaput
ha elhagyja ,aludjon a ,,,híd alatt,,
Te titkosított hívást felveszel?
Én azonnal kinyomom, a vonalas telefonunkon is előfizetek számkijelzésre. Ott a rejtett hívás egy P betű formájában jelenik meg. Bár azt előfordul, hogy mégis felveszem, mert titkos a vonalas számunk, csak az ismeri, akinek megadtuk. Ügyvéd, önkormányzat stb. mindig rejtve hív.
További ajánlott fórumok:
- Segitsetek! Elfelejtettem megfozni a rizst a rakott kelbimbohoz!! Mit csinaljak?
- Túl sok vajat tettem az almás rétes tésztájába, mit csináljak vele?
- Nem szoktam krémet tenni soha az arcomra, de most a hidegtől kiszáradt és tettem rá. Most tiszta piros pötty az arcom. Mit csináljak?
- Spirált tetettem fel, és egy hónapja megvan....mit csináljak?
- Leszívattam a hajamat, világosabb lett a vártnál. Ráfestettem barnával, de túl sötét lett. Mit csináljak?
- Tudna valaki segíteni abban, hogy amióta feltettem a naplómba hátteret nem tudok bejegyzést írni...mit csináljak?