Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Aktus közbeni sérüléssel forduljak orvoshoz, vagy elmúlik magától? fórum

Aktus közbeni sérüléssel forduljak orvoshoz, vagy elmúlik magától? (tudásbázis)

2023. dec. 24. 21:48
Szerintem pihentesd egy kicsit. Dobjatok be pár szelet bejglit amíg “gyógyulgatsz”
4. globus (válaszként erre: 2. - Halacskaaaa)
2023. dec. 24. 13:59

+ ezen kívül meg javaslom a szappan, tusfürdő kerülését, elég a langyos víz.

Egy kis Sudocrem, Neogranormon még megpróbálható, ha van otthon.

2023. dec. 24. 13:57
Használjátok síkosítót 😉
2. Halacskaaaa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. dec. 24. 13:41
Napi 2-3 aktustól nem csoda, hogy kidörzsölődtél... Ha lehet, most pár napig ne szexeljetek, vagy addig, amíg érzékeny vagy ott lenn. A helyzet az, h a nyálkahártya és a bőr a női nemiszerven nem olyan ellenálló, mint a test többi részén, így az erőteljes, hosszantartó mechanikus hatások hamar kikezdik.
2023. dec. 24. 13:25

Sziasztok! Az ünnepek miatt nem tudok hova fordulni, így szeretnék itt informálódni. Elég kellemetlen téma, bocsánat.

Párommal, elég aktív a szexuális életünk. Az utóbbi időben, napi 2-3× előfordul és elég hosszú ideig tart. Egészen idáig ezzel nem volt problémám, de 2 napja iszonyúan elkezdett fájni a hüvely bemenete/csikló környéke. Olyan szinten, hogy a behatolás sem sikerül mert egyszerűen nem tudtam ellazulni. Párom tiszteletben tartotta, utána beszéltünk is erről se neki se nekem nincs fertőzésre utaló jel, se folyás, se viszketés, se kellemetlen szagok. Egyedül nálam van jelen ez az erős fájdalom. Elképzelhető, hogy a heves aktus során megsérültem oda lent? Volt valaki ilyen helyzetben? Elmúlik vagy forduljak orvoshoz?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook