Aktív junior sajkabetét használatához milyen cipőt vegyek a gyereknek? (tudásbázis)
Köszi. Én már annyiféle cipőbe próbáltam. A kínai boltosban kaphatóba, a dechatlonosba. Nézegettem neten, hogy talán a richter (régen siesta) cipő az amibe belemegy. Gondoltam, hogy majd az őszi szünetbe elmegyünk egy ilyen boltba. Csak hát ezek a cipők elég drágák.
Hány számmal nagyobb cipőbe ment bele a betét?
Én volt hogy két számmal nagyobbat néztem, és abba sem ment bele.
Mondjuk az én gyerekemnek külön kellett legyártani a betétet, mert annyira gázos a lábacskája. Bele kellett állnia egy szivacsba és úgy vettek mintát, mert máshogy nem tudták megcsinálni.
Már megvan egy ideje a betét, de eddig nem tudtuk hordani, és most megint szólt az iskolai szűrésen a védőnő hogy jó lenne ha hordaná, mert előbb utóbb műteni kell majd a lábát.
Nekünk is ez van! Június óta.
Az Asso szandiba raktuk, abba elfér. Most meg Deichm.-os Verdás tugyit kapott benti cipőnek, abba is elfér, bár a lábfejmagasságot figyeld, nálunk necces a tugyinál.
Mostanában kell vennünk kinti zárt cipőt is, én vinni fogom magammal a betétet, de remélem az Asso újra jó lesz!
Másik szandiban feltörte a sarkát a szandi, mert a betét megemelte a sarkát, és a szandi sarokrésze ott már kemény volt.
Szerintem mindenképpen próbálj többet. Én nem vagyok márkafüggő, az Asso eddig bevált, de ha jó más is, akkor mást veszek (olcsóbbat).
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Mi árt jobban a gyereknek? Az ordibálás vagy egy-egy pofon?
- Helyes dolog a boltban még fizetés előtt odaadni a gyereknek a csokit, kiflit enni?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Monopoly Junior használati utasítást hol találok?