Akkor is mehetek SZTK-s rendelésre, ha nem az adott városban van bejelentve a lakcímem? (tudásbázis)
Igen :)
Sztem nem vesznek hatrebb, de altalaban tudsz kerni idopontot telefonon elore es akkor nem kell annyit varni!
Gyogyulast!
Köszi szépen!
Gondoltam, hogy így lehet, csak nem tudom nem vesznek-e majd hátrébb a sorban (időpontos dokinál) akkor, ha nem vagyok idevalósi..
Kissé elírtam a címet, bocsi!:)
Szóval elköltözünk másik városba, de még nem írattam át a lakcímet (mivel itt is nemsokára másik albérletbe költözünk)...viszont sürgősen tüdőszűrésre és ortopédiára kell mennem..:/ Nem tudom, mi hogy működik, szinte sose járok orvoshoz.:(
További ajánlott fórumok:
- Zavarna titeket, ha az eddigi teljesen bejelentett „fehér“ munkabért ezentúl minimálra bejelentve szürkén kapnátok?
- Hol lehet megtudni, hogy egy adott lakcímre kik vannak bejelentve?
- Jogos-e, ha a háziorvos kiírja az ajtajára, hogy a nyugdijasok csak a délelőtti rendelésre mehetnek?
- Hol készítenek rendelésre hímzett törölközőt?
- Ha az ember éveken keresztül 4 órára van csak bejelentve, akkor azt hogy számolják be a nyugdíjba?
- Nem Budapest van a lakcímemen, viszont nagyon fáj a fogam, akkor is kell fizetnem, ha nem vagyok bejelentve?