Akinek volt Coli a vizeletében, volt olyan akinek sikerült kiirtani? (beszélgetés)
Szerintem az Urell a legjobb.
Én a Bio crant jobbnak tartom, abban vannak probiotikumok is.
A Cran C-t nem tudom, hogy hogy kell szedni, egyébként ajánlott a 3 havi folyamatos szedése, hogy megerősödjön a szervezeted és tisztuljon a vizelet.
sziasztok, én is felfázással küszködöm kb. két hónapja, az orvosok eddig csak antibiotikumot írtak, meg nőgyógyászhoz küldtek, ahol azt mondták nincs semmi bajom! Már egy halom pénzt kifizettem a gyógyszerekre és dokira! Harmadik napja szedem a cran c-tőzegáfonyát! Mintha egy kicsit más lenne, de nagy változást még nem vettem észre! Mennyi idő után kellene változást, javulást érezni?
igen mostani eszemmel sosem szedném.-
A diane nagyon erős, akkor megértem, hogy megkavart.
én dianét szedtem meg még egyet ja igen gracial
lehet hogy neked nem lett semmi akkor örülj de rengeteg embernek kijöttek a pattanások , nemcsak nekem.
Nyugodtan szedheted a fog.gátlóval együtt, én is úgy szedtem. És ne napi 1-et, mert az kevés! Én mellé ajánlanék neked multivitasmint, vagy nagy dózisban C-vitamint. Ahogy írtam már, a fő: immunerősítés!!!
Ezzel most hülyeséget írtál. Én is szedtem fog.gátlót, abbahagytam de semmi sem lett. Alacsony hormontartalom mellett, ami hamar kiürül, nem is szabad problémának lenni.
A Cran-C nem rossz, de a Bio Cran jobb!!
nah de minden jó ha a vége jó,neked elmult ez tökre jó:)
Nem volt ujra es ujra kitenyesztve, csak mindig probalkoztunk valamivel.
persze mert Ök utálnak mindenfajta nem gyógyszert,...ami növényi
célzottan kaptad mindig ?vagy csak hasraütött és ugy adta?
Én nem tudom, hogy mi köze van a fogigátlónak a természetes áfonyához.Nem hinném, hogy valamit is változtatna a fogamzásgátló hatásán. Vagy ezt mondta a nőgyógyász??
Elmúlt az antibiotikumtól kb. 3 hétre, aztán kezdte előről. Jött a következő ab. és így ment 1 éven keresztül.
sztem szedj 2öt az áfonyából de teljen el pár óra a fog gétóval..
énis szedném de félek h a gyomromra rossz lesz..savas.
érdekes hogy az antib. nem lett jobb..
roszabbodott ?
Volt egy evem 2001 aprilistol, 2002 majusig 3 hetente szedtem a kulonfele antibiotikumokat, de nem tudtak kiirtani a Coli-t. Aztan valahogy megis megszunt egy idore, de ujra visszatert. Terhesen is beteg voltam tole, akkor ajanlotta a nogyogyasz a tozegafonyat. Nekem szerencsere bevalt.Rengeteget szenvedtem tole. A vizeletem is mindig csupa ver volt.Nem tudtam jarni, ulni, aludni . Szerintem attol nincs is szornyubb fajdalom.
és neked gyakran volt ez a hugyuti bajod ?
Tudom,hogy az van rajta, hogy 1-3 szemet kell szedni naponta, de szerintem tobb kellene egynel.
igen de a fog gátlót vedd be mindig este.
és csak mindössze 20 napig szedted ?
Nem neztek meg, de ez 2 eve volt, azota nem tert vissza a fajdalom.
az igen....20 nap után megnézték és nem volt benne a vizeletbe ?
Nekem a tőzegáfonyakapszula teljesen megoldotta minden gondomat.Én is álandóan fel voltam fázva(vizeletben E-coli), antibiotikum nélkül meggyógyított. 20 napig szedtem napi 3x1-et.
sztem vegyél a boltban Betadine hüvelykúpt az jó és recept nélkül is van,
hidd el ezzel mindenki igy van az elején,söt ,én még 26 éves fejjel mai napig is...izgulok,de majd ha igazán szerelmes leszel nem fog zavarni ez az amaz...majd jönnek a dolgok...de azért ez a pisi inger nem normális nagyon.
További ajánlott fórumok: