Akinek sikerült már... (beszélgetés)
Technika? Trükk?
Egy nap 2x eszek. Ebédet és vacsorát.
Ennyi a trükköm. 85kg-ról 60kg-ra fogytam és tartom is.
Hat nagy titok nincs 🙂 a fogyas kulcsa a kaloriadeficit azt hogyan hogyan lehet ezt tartosan megcsinalni az egyenfuggo nekem az 1200kcal IF es a ketogen +mozgas jott be valamikor tavaly februarban elkezdtem akkor hamar abba is hagytam mondvan ez nem az en utam majd decembertol majusig/juniusig csinaltam akkor lement 27kg azt azota is tartom most szeretnek meg egy par kilot leadni de azt mar low carb dietaval
Sokfele lehetoseg van azt kell megtalalni hogy olyan etelek legyenek benne amiket szeretsz nem vagy ehes kozben beillik a napi rutinodba nem igenyel tul nagy szervezest idoraforditast es jo ha vannak akik biztatnak😃
Sziasztok!
Akinek sikerült már 10+ kg-ot leadni, hogyan csinálta?
Valami különös módszer/ technika esetleg?
Ismerem a diéta+sport duót, de itt arra lennék kíváncsi, hogy van -e valami titkos, vagy jól bevált módszer, amit szívből tudtok ajánlani :)
További ajánlott fórumok:
- Próbálok a Xanaxról leszokni. Valaki van itt, akinek sikerült?
- Akinek nem sikerült végtörlesztenie :(
- Akinek volt Coli a vizeletében, volt olyan akinek sikerült kiirtani?
- Van olyan akinek a drága exének sikerült a gyerektartásdíjat csökkentenie? Írnátok a tapasztalaitokról?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét