Akinek 2009. november 23-án(+-1hét)született a babája.. (beszélgetés)
szepnapot mindenkinek!
ITT ugyan megint borus,remelem nem fog esni..
a szavazasokat eltudtam.annyi van hogy Miat elsem merem inditani:))
Mia par napja rendessen gagyog,kapcsolja a betüket es hagokat,meg lehet zabalni:))
parnapja egyedül megül,semmi tamasztek nelkül jo feloraig birja,ugy jatszik:)
de forgolodni meg nem akar..
Rozinak se tetszett elsőre, de már elvan vele, nyári kalpag viszont csak nagy van, azt még be kell szerezni párat.
Sombrero, az a mexikói nagykarimás szalmakalap:))
éda november 20-án. múltkor voltam optikusnál, és láttam apró napszemüvegeket, aminek gumis a pántja, neki való, rátettem, de nem tetszett neki...
persze sok nyári kalapja van már, kaptuk őket, úgyh. az csak fog segíteni a napsütés ellen. mi az a sombrero???
Éda mikor is született? Mintha írtad volna már.
Rozinak van napszemüvege, meg keresek egy nagyobb karimájú kalapot, ez elől se árt, kendőben nem lehet olyan szépen árnyékolni mint a babakocsiban, bár a napernyő jó ötlet, de lehet egy sombrero is megfelelne:)
igen, nekem is lassan át kell tennem hátra, de még valahogy ódzkodom tőle, pedig növekszik a súlya, és már nem ajánlatos elől...
eddig kétszer volt a hátamon, végül is bealudt, de az a lakásban volt, most, hogy itt a jó idő, fogalmam sincs hátul hogy fogom megoldani, hogy ne érje a nap az arcát, mondjuk elől is ő bebújik a kendőbe, de van mikor én teszem be a kis arcát, szóval lehet egy napernyőt fogok beszerezni...
nálunk tegnap jött rá éda a hasról hátra fordulásra, azóta nagyon belejött:)
Sziasztok!
Mi tegnap egy nagyot sétáltunk kendőben, a végére jó kis hátfájást kaptam, de a kicsi élvezte, nézelődött, rágta a szélét, piszkálta a nyakam, jól szórakozott, csak aludni nem tudott benne. Van már tapasztalatotok a háton hordozásban? Úgy érzem át kell szoknunk, a hátam nem fogja bírni:S
Láttam a képeteket. Nagyon cuki a babád. Kis mosolygós. Ez egy rugalmas hordozókendő, nem?
A mei tai-t is lehet a hátra rakni, de még én nem tettem, pedig állítólag azt hallottam, hogy 7 kilótól lehet már.
nem semmi! azt hittem, hátul leesik a babuci, ahogy feldobta a vállára :)
Nekünk mei tai-unk van
razsoann, nekem lana kendőm van, ez egy német márka, 20.000 ft, az amazonas is jó amúgy. lassan hátul kéne hordozni, egyelőre elől van édám, amíg 7 kg addig tanácsolják elől. én nagyon jól bírom, szabad a két kezem, mindenhova eljutok, teszek fel képet, megnézheted.
az éda nevet netes utónévkönyvben találtuk, és egyből beleszerelmesedtünk, pedig még terhes sem voltam:)
Szia!
Megnéztem az képeidet, aranyos a kislányod, és érdekes a neve,Éda, még sosem hallottam ezt a nevet.
Honnan a név?
sziasztok, olvasgatlak titeket, nekem nov. 20-án született kislányom.
hordozókendőhöz szeretnék szólni, nagyon jó, nekem is nagyon szereti a kislányom, nem olcsóság, de én is, és kicsim is nagyon szereti. sok video van fenn neten, de én tanfolyamvezetőtől tanultam kötéseket. meg ha vesztek, akkor sztem érdemes befektetni egy nagyon jó minőségűbe, mert 3-4 éves koráig hordozhatod:)
bár sokan ezt megszólják... de én igazából nem foglalkozom ezekkel...
sziasztok
itt van videó kötésről
Sziasztok! Úgy néz ki túl vagyunk egy kis takonykóros hőemelkedésen, felső fogak rendületlenül jönnek, alsókkal viszont már nem harap:) Ma folyamatosan az átfordulást gyakorolta, miután letettem aludni akkor is, így kétszer altathattam:) Nagyon örülök, kicsit már aggódtam, hogy nem fog menni neki mert valami baj van. De ügyes az én pici lányom:)) Pár napja már nem keltem éjjel, szopizik eleget nappal.
Múlt héten megvettem a hordozókendőnk, imádom! Kicsi is kezdi szeretni, ma egész jól elsétálgattunk benne a tóparton. Aki még nem próbálta annak szívből ajánlom.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- 3 vetélés után van akinek született egészséges babája?
- Van itt valaki, akinek a babája a 35. hétre született?
- Van valaki, akinek befele álló lábfej tartással született babája már elindult?
- Van itt olyan anyuka, akinek valamilyen szív rendellenességgel született a babája és esetleg ez nem azonnal derült ki?
- Az orvos, akinek nagyon sok gyereke született