Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek! (beszélgetés)
Édes vagy!
Egyébként annyira nem romantikus, csak néha kitesz magáért! IMÁDOM!!!!!!!
Szombaton végül megjött, de most úgy vagyok vele, hogy egyik szemem sír, a másik meg nevet. Mióta tudom, hogy fennáll az IR, rendesen tartom a hármas kezelést, és lenyugodtam. Jön a baba, amikor szeretne. Nem is görcsölök, hiszen leköti az agyamat a diéta. No meg akármilyen jó is lenne babával az oltár elé állni, mióta látványosan fogyok, legalább ennyire szeretném, ha csinos lennék az esküvői fotókon.
Szóval szerintem most vagyok a legjobb helyzetben.
Higgadt és boldog ember vagyok!!!
De jóóóó! :) Tiszta romantikus. :))
Mostanában nem várod? Írd ám meg mindenképpen, hogy mi újság!!!
December 24-én reggel készülődtünk a családlátogatásra. Pakoltam a bőröndöket, mire a párom úgy döntött leszalad vásárolni az útra valamilyen rágcsálnivalót. Én ezalatt elintéztem a fogmosást, öltözködést. Nem láttam, amikor visszaért. Mire kiértem a folyosóra már egy nagy csokor rózsával várt. Ezt megköszöntem és elkezdtem szaglászni a virágot. Ekkor Ő már nagyon mosolygott, én meg azt hittem, hogy fogkrémes lettem, vagy van rajtam valami vicces. Aztán kiderült, hogy az egész csokorból pont azt a virágot szaglásztam, amire rátűzette a gyűrűt. NEM VETTEM ÉSZRE!
Már szervezzük az esküvőt is... Júniusra tervezzük, de egy-két napja nagyon azt érzem, hogy pocakosan fogok oltár elé állni. :)
Boldog Új Évet!
Képzeljétek, menyasszony lettem...:)
Én még szoktam nézni, de tényleg kihalt :((((
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok én is!
Liza, jelentkezem, amint tudok, ha elfelejteném, nyugodtan, írj rám...minden oké, fiú lesz a 2.gyerkőc is. május közepe a dátum...:)
Sziasztok!
Niki1: nagyon sajnálom!!! ne adjátok fel! nagyon drukkolok!
Gumi-nyuszi: nektek pedig hajrá!!! nektek is megy a drukk!
Böbeeeeee! :) mi újság? rég nem hallottam felőled. mekkora a pocakod? jól vagy?
Akkor most megosztom veletek az eredményeimet.
A hormonjaim jók lettek, viszont az inzulinom az egeket veri. PCOS!!!
Mostmár szedem a gyógyszert, próbálok diétázni és elkezdtem mozogni is.
Nem lesz könnyű összehozni a babát, de ha tartom a kezelést, sikerülni fog!!!
Itt a sok jó hír után megosztom Veletek, hogy minsen reménykedésem ellenére ma megjött, a 34. napon. Most tényleg nagyon bíztam benne, hiszen láttam a tüszőcskét, a vérvételből kiderült, hogy meg is repedt, teljesen jókor voltunk együtt...és mégsem.
Most megyek majd a 3. napi hormonmeghatározásokra, meg az IR vizsgálatra. Pedig tényleg azt hizzem, hogy azokra már nem lesz szükség...
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Hova utazzak júliusban Magyarországon belül, pár napra, 8 hónapos babával?
- A kislányom 11 éves júliusban volt at első mensese augusztusban is megjött de a következő időpont több mint 10 napja késik az elején be kell
- Ha júliusban lejár a Roacuttan/Aknenormin/Sotret fel lehet használni még szeptemberben, októberben?
- Agusztusban kell szülnöm és júliusban lesz meg a 180 munkanapom. Igy is kaphatok gyedet?