Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni... (beszélgetés)
Vannak alkati tulajdonságok,amit örököltünk.Ezekkel együtt kell megtanulni élni.A drasztikus fogyókúra többet árt,mint használ,veszélyesek a fogyasztó s
zerek is.Vigyázz az étkezéssel!Hús,zöldség,gyümölcs,szénhidrát minimális.Vannak azért férfiak,akik a telt nőket szeretik.
Sziasztok,
Nekem sem megy a fogyás. sajnos ennek én magam vagyok az oka, mert egyszerűen nem bírom kenyér és csoki nélkül sokáig, mindig elcsábulok, főleg,ha lelki problémáim is vannak.
Ma reggel viszon a mérlegre állva azon csodálkoztam, ohgy elbír engem.
Szeretnék én is kora reggeli edzést beiktatni, de család mellett nehéz megoldani. De megpróbálom, holnaptól,akkor ez azt jelenti,hogy 22-kor le kell feküdni, legalább 7 óra alvás szükséges a pihenéshez és a fogyáshoz is. Elkezdek diétás naplót vezetni, hogy lássam mi az az étel,ami mellett megindul a fogyás.
Klariten te hova jársz masszázsra?
ez elküldtem véltelenül.
szóval én vagyok ott a legszebb, legcsinosabb, legérdekesebb és ez működik még ha nem is igaz én ezt érzem és ezt sugárzom.
És a magánéleted rendben van?
Bocsi, nem akarok önjelölt pszichodokinak látszani, csak olyan negatívak a szavaid, s szerintem a magadról alkotott énképed sem a legpozitívabb. Hidd el, ez is befolyásolja az alakodat!
Milyen kép él önmagadról mélyen odabent? Egy karcsú, vagány csajszi van ideiglenesen bezárva egy "börtönbe" vagy pedig egy megfáradt, komplexumokkal teli, duci lány sajnálja magát?
Tudom, hogy kemény szavak ezek, de szeretném ha elgondolkoznál ezeken...
Jól teszed! Főleg ha öröklődhet, mert volt cukros a családban.
Nálunk is volt, bár nekem is jó a cukrom teljesen mind a 3 pontnál, de az inzulinom nem, de eddig nem küldtek sehová, mondván, hogy a cukrom mindig jó volt. :) Csúnya szóval kifejezve: cseszhetem. :)
A kérdesekre a válaszok: Igen, Igen, Nem(mert dagadt vagyok), Igen, Havonta 1x a ruháimon érzem a változást.
az edzésben van kardió. Minden nap járok curves-ra, és hullahoppozom és zumbázom.
Szereted ezt az egészségesebb életmódot? Örömmel edzel? Szereted a tested? Önmagad? Hetente hányszor állsz mérlegre?
Én nem méricskélem magam, csak kb. kéthetente állok mérlegre, mérem a centiket. Nem kizárólag az eredményért csinálom, hanem boldog vagyok az úton is, mert szeretek edzeni! Úgy érzem akkor vagyok a legboldogabb, amikor edzek.
Ha jól eszek, büszke vagyok magamra, és könnyebben, jobban alszok.
A folyadékbevitel tényleg gond lehet. Ha van rajtad felesleg, az méreganyagokat tartalmaz, amit a test, zsírral von be, hogy "megvédje" a szervezetet. Az edzés, amellett hogy kondiban tart, arra is tökéletes, hogy mobilizálja a zsírmolekulákat, amik, ha nincs elég folyadékbevitel, nem tudnak kiürülni.
Az edzésedbe talán jó lenne beiktatni kardio jellegű mozgásokat, amik felpörgetik a pulzusodat, illetve a legjobb erre a HIIT, vagyis a magas intenzitású kardio edzés.
Mindent néztek és minden ok volt. Kértem egy teljes körű kivizsgálást, még annó 2008 szeptemberében. Először a háziorvos elküldött a fenébe, hogy nem is vagyok kövét (160 cm vagyok és akkor voltam 60 kg), valószínűleg korábban voltam túl vékony és a testem így érzi jól magát. Ja persze 34 évig meg úgy volt jó neki, most ilyen husin jó.
Végül beutalt mindenhová és megnéztek mindent, de rendben voltak az értékek.
Egy csoda vagyok.
Én is korpovitot szoktam, én körözöttel imádom, sokkal jobb vele mint kenyérrel.
Nem lefekvés előtt 2-3 órával nem szabad enni, hanem az esti aktivitás számít. Ha te még este 9-10 kor fizikai aktivitást végzel, akkor belefér a 7 órás vacsi. De ha 8-kor leülsz a gép vagy tv elé és ott ülsz éjjel 1-ig akkor már nem lehet enni 7-kor.
Tsh-t, IR-t néztek?
Ilyet pl ezek tudnak csinálni.
A Tsh-ban nem vagyok kompetens, de az Ir sajnos egyre nagyobb számban jelenik meg, és sajnos nincsenek tisztában vele az orvosok, hogy mi is ez, ezért nem derül rá fény sok esetben.
Fú, éhgyomorra szerintem nem a legjobb edzeni, én amikor reggel sportolok, akkor is megeszem előtte (kb 1-1,5 órával) egy banánt. Sokkal könnyebb úgy bármit csinálni :-)
Update-ben én sem hiszek, sajnos. És 6 után már én sem szoktam enni, de én vegán vagyok, naponta 5-6x eszem, rengeteget iszom, úgyhogy nem is nagyon kell ilyen kalóriákra odafigyelnem, semmi olyat nem eszem, ami árthatna. Meg ez baromi jót tesz az emésztésnek is. A kedvemnek meg az, hogy már 18 kiló lement.
Pedig ez nem így van. Sajnos többen is vagyunk.
Én is így vagyok vele.
3 éve júniusban még 52-54 kiló voltam, 2008 augusztus végén pedig már 60. Az égvilágon semmi nem változott, nem ettem többet vagy mást, a mozgás előtte és utáni is ugyan az volt minden második nap 1,5 óra pilates, általában hétvégén mindkét nap mentem. Ettem minden előtte és utána is. Valami történt és azóta sem tudom mi.
Elkezdtem keményebben edzeni edző segítségével konditerembe, kardió és erősítőgépek, ekkor 62 kiló voltam 2 hónap alatt lement 5 kiló, folytattam tovább úgy hogy semmit nem változtattam, és újra jöttek fel a kilók. Elkezdtem egészségesebben enni, csak tk kenyér és csak reggelire, sok zöldség, gyümölcs. Emésztésem rendben van, az egyetlen gond a folyadékbevitel max 1,5 liter (mentes víz és gyógytea), több nem megy pedig próbálkozom. Lassan két éve küszködöm és mindig amikor csak egészségeset eszem hízom 2 kg-t. Most 66 vagyok és minden nap tornázom. Annó voltam kivizsgáláson minden ok volt. Most újra kérek időpontot az onkológiára, mert biztos, hogy van valami, ez nem normális.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar fogyni velem nov. 1-től?
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?