Aki tanult már a London Stúdióban, tapasztalatokat tudna mondani? (tudásbázis)
Magadnak is tilos lemásolni, hiszen akkor már sértetted a szerzői jogot.
Én jártam az Euro-ba is, ott a körülmények nem voltak valami jók, de nagyon jó tanárt sikerült kifognom ott is, úgyhogy azzal is elégedett voltam.
Bonus-nál is elégedett voltam, ott jók a körülmények is.
Arra gondolok, hogy jártam másik nyelvsuliba, ott kölcsön lehetett kérni fénymásolásra. Magamnak lemásolni tudtommal nem tilos, ha nem kersekdek vele, és nem sokszorosítom tovább. De mindegy, nem is ez a lényeg, hanem hogy külön azt ne kelljen megvenni sok-sok ezer ft-ért.
Az Euro-ról nem túl jókat hallottam, a Bonus-t nem ismerem.
Igaz én a Goethe Intézethez hasonlítottam az árat, mondjuk az is olcsóbb ennél valamivel.
Hááááát, a Bonusban pl. 48.900-ért van 100 órás, az Euro is olcsó......
Igazából úgyis minden a tanáron múlik, de mindenki maga tudja, mennyit hajlandó fizetni egy bizonyos dologért.
A fénymásolós kérdést nem nagyon értem.... :-(
Hát ha kölcsön kéred valakitől, akkor le lehet persze, nem veti ki a fénymásoló magából, de bizonyára tudod, hogy nem szabad. :-)
Nekem annyira nem tűnt drágának más sulikhoz viszonyítva. Most 35 körül van egy 32 órás.
A tankönyvet le lehet fénymásolni, nem tudod?
Hát köszi a választ. Márciusban szeretnék elkezdeni egy tanfolyamot, és még picit vacillálok, hogy melyik sulit válasszam.
A tanítás szempontjaiból is pozitív tapasztalataid vannak?
A tanfolyam bizonyos számú jelentkező esetén indul.
Ha közben hullanak ki sorba, az már érdektelen ebből a szempontból.
Én télen és tavasszal jártam, akkor jó volt, szerintem légkondi nem volt. Zaj volt, mert éppen volt valami építési munkálat az utcában.
De akkor is folytatódik a tanfolyam, ha elfogyogatnak a hallgatók?
A tanulási körülmények is jók? Értem itt pl. a terem fizikai jellemzőit, zaj, hőmérséklet, légkondi, fűtés, ilyesmik szempontjából.
Melyik helyszínen voltál? Móriczon vagy a Visegrádi u.-ban?
Mennyien voltatok egy csoportban?
Én jártam.
Nagyon jó, nagyon színvonalas, a helyszín is jó, a tanár is szuper volt, csak az áraik elég magasak.
Sziasztok!
Olyanok jelentkezését és véleményét várom, aki járt valamikor a London Stúdióba (vagy Berlin Stúdióba) nyelvtanfolyamra. Mennyire jött be, milyenek a körülmények, tanárok, oktatás stb.
További ajánlott fórumok:
- Ha azt veszed észre, néha magadban beszélsz, annyi a mondanivalód, itt a helyed! :)
- Tudnátok mondani szép lányneveket?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...
- Amikor nemet kell/lehet mondani... örökbefogadás
- Gyermeked hány éves korában tanulta meg kimondani az R hangot?
- Bonus Nyelviskola és London Studio: Akik itt tanultak németül, azoknak a véleményét várom!