Aki csinálta már a Rubint Réka 20perces tornáját.Tapasztalat gyüjtés kinek vált be és ki csinája? (beszélgetés)
Szia!
Én kedden és csütörtökön csinálok vagy 2szer húsz percet valamelyik dvdjéről vagy az egyszer 40 perces átmozgatást a 2009ről. Még 6 kilót kell leadnom:S
Sziasztok!
Ti mennyit tornáztok naponta Rékával? És melyik testrészre?
Közben megtaláltam hozzá a potos infót.
A benne található ketechin blokkolja a COMT (katecholo-metil-transzferáz) enzim kibocsátását, mely a zsírégetést kiváltó hormonokat (adrenalin epinefrin) hivatott felszámolni,de sporttevékenység nélkül nem fejt ki hatást.
Citromos?Ez tényleg hatásos?
Gondolom igazi citrommal,nem lével...
És mennyit raksz mondjuk 2l vízhez?
Sziasztok,
nekem is a combommal van baj. Vagyis nem csak azzal, de azzal a legtöbb, meg onnan a legnehezebb fogyni. De most ugrókötelezek, és mióta este megmasszírozom ilyen masszírozós akármivel(passz mi a neve :D), és bekenem, azóta vékonyodott sokat.És sok sok víz, általában citromos, mert az zsírégető hatású.
Húúú,az tök jó!
Akkor van remény számomra is,mert nekem azzal van a nagy bajom,hogy a kajálás terén sokszor nem tudom visszafogni magam!
Ez nem jelenti azt,h zabálok,de a finom falatokat nem vonom meg....
Szia!
Nem, mert mikor elkezdtem tornázni a kisfiam csak 6 hetes volt, szopizott és kellett neki a jó minőségű anyatej. Most meg tudom csak a tornával tartani a súlyomat.
Gratulálok!Ügyes vagy!:)
És diétázol is?
Szia!
Én is szülés után kezdtem el tornázni Rékára és nagyon hatásos volt, sikerült leadni a felesleges kilókat, sőt most még kevesebb is vagyok mint szülés elött. 1 évig Rékátam, most váltottam egy hónapja Alexandrára.
Melyik a kritikus részed? A combtő?Hát...jó rá Réka csak aki genetikailag ilyen,hogy ott erősebb annak nehezen megy a formálódás azon a részen.
Én 1 év alatt 5 centit tudtam onnan lefaragni csak:S
Réka legelső Dvd-jén az Add Önmagad-on van egy baromira kemény belső comb rész,az egész jó rá.
Sziasztok!
Az Aerobzónát Én is nagyon szeretrem,hetente 1x megcsinálom,főleg mikor sokat kajálok,mert utána másnap tuti nem rakódik le a zsír az aerobzóna után.
Napi 20 perc Önmagadaért ami nagyon jó Rékától,Az Add Önmagad 2,de Én az összeset csinálom,mindegyiket szeretem.