Ajánlanátok Győrben bevált, jó fogorvost, aki fájdalom nélkül húz fogat? (tudásbázis)
Örülök neki, hogy meg vagy elégedve, és remélem a végén a fogaiddal és megleszel:)
Hát kitartást kívánok, mi is készülünk vissza menni egy kis esztétikai kezelésre:)Csak az a fránya sok pénz...:(
Túl vagyok az első kezelésen. A doki egy "tünemény", minden gyanús nyöszörgésemnél megállt és megkérdezte fáj-e, jól érzem-e magam...;-)
Tele nyomott érzéstelenítővel, aminek hatására fél arcom "lebénult", de abszolút nem éreztem semmi a kezelésből, csak a fúró hangja és a fúrt fog bűze zavart...:-S
Kaptam egy ideiglenes koronát, pénteken megyek vissza a véglegesért.
A végösszeg 75ezer Ft lesz, így azt hiszem a tömések felét eltolom köv. hónapra, mert elég sok így egyben..
Köszi még egyszer:-))))
Hát nem is lesz olyan egyszerű, mint hittem. Nem 2 fogam, hanem 6(!) szorul javításra, így elég sokba fog kerülni. Előzetes számítások szerint 65000Ft, ebből 25000Ft a korona, amit a legbibisebb fogamra kell ragasztani. Az orvos szimpatikus és korrekt, októberben kiderül hogy dolgozik..;-)
üdv.
dr. Bús Gábor
konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa
Mobil: 0036 30-246 7007
0036 30-545 5303
E-mail: bus@spektrummed.hu
9023 Győr, Somogyi Béla u. 53.
Most nem a pénz számít, "csak" 1 fogat szeretnék húzatni...:-S Csak kíméletes legyen, mert nagyon be vagyok sózva. :-(
Csillámpóni köszi, cím, tel.szám esetleg..?
További ajánlott fórumok:
- Ajánljatok jó, kedves és (viszonylag) olcsó FOGORVOST Budapesten (esetleg Miskolcon vagy Győrben), légyszi!
- Tudtok ajánlani Budapesten jó, fájdalommentes fogászatot, fogorvost?
- Ajánlanátok nekem Győrben jó fogorvost?
- Tud valaki nagyon lelkiismeretes, kedves, figyelmes gyermek fogorvost? Ahol fájdalommentesen tudnák kezelni 5és fél éves gyermekem?
- Tud valaki jó fogorvost Győrben?
- Tud valaki egy jó fogorvost ajánlani Győrben?