Ajándékozás esküvőn szülőköszöntésre (beszélgetés)
Az ötleteknek csak a csillagos ég szab határt.
Számtalan a lehetőség és kreativitás, hogy lehet még ehhez a nagy és szép naphoz pluszt adni.
Ismeretlenül is sok boldogságot nekik!:)
Azt nem tudom, hogy elvárás-e, én az enyémeknél tapasztaltam először. Abszolúte meglepi volt, nem tudtunk róla. Azt sem mondta meg miért kéri el a régi fotókat. Jólesett, aranyosak, szépek, okosak voltak, jól csinálták. Minden úgy volt jó, ahogy.
Mondjuk még most is azok;-)
Nálunk úgy volt, hogy a házasságkötő teremben a szertartás végén, odajöttek tehát a lányom és a vejem egyszerre és együtt először hozzánk odaadták az ajándékot, mondtak szépeket, megköszöntük puszi-puszi, majd odamentek a vejem szüleihez és ugyanígy.
Ez után odahívtak bennünket előre az anyakönyv vezetőhöz kaptunk 1-1 pohár pezsgőt, koccintottunk, kívántunk sok boldogságot, tehát először a két szülőpár, majd a násznép szépen sorban, utána fotózkodás majd estebéd és buli:)
Még egy kérdésem lenne: Ilyenkor mindkét fél a saját szüleit köszönti?
Mert itt úgy szeretnék a fiatalok, hogy keresztbe, szóval a lány a fiú szüleit, és a fiú a lány szüleit. Tehát végülis megköszönik egymás szüleinek, hogy felnevelték a szerelmüket.
De most már bizonytalan a lány, hogy szokták ezt?
Ilyen egymás szüleit köszöntő verzió is elfogadott?
Mi a gyerekektől egy bekeretezett egész újszülött kortól a diplomaosztóig képet kaptunk. Fényképek voltak elosztva, most is itt van velünk szemben az ágyunknál a falra felakasztva. Óvodai, iskolai, kirándulásos, első szülinapos tortával, velünk, vagy éppen egyedül ő a képen.
A vejem szülei ugyanígy, csak ott a vejem a főszereplő. Az ő szüleinél is fent a falon, ők is nagy becsben tartják.
Saját kezűleg készítette a lányom, elvitte a régi fotókat, abból válogatta össze.
Az esküvőről és az első unoka megszületéséről a nagyszülők is kaptak bekeretezett fotó montázsokat.
Szép, megható, hasznos, meghitt és örök ajándék:)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Családi ajándékozás
- Mit ajándékoznál a szerett férfinek?