Ajándékötletek kislányoknak (beszélgetés)
én kemény 2ezerét vettem iglo sátrat az Ikeában:-))
Egyébként a kreatív dolgokra szavazok én is elsősorban.
Hát sajnos nagyon sok helyen túlzsúfoltak a bölcsik.
Sok gyereket nem tudnak felvenni,és a fogadókésességük is sokszorosan van kihasználva.
Ez van,kevés a bölcsi...
Én lánykám bölcsis, imádja a lego duplot, meg a memória kártyát.
Van neki még: teázó szett, motdony pálya (na ez nem olyan lányos :D ), rengeteg könyv, főleg ami arról szól milyen lesz az ovi, takarító szett, autók, imádja tologtni és a bölcsiben is sokat játszik ilyet.Meg szeretnek gyöngyözni, de ilyen haalmas fa gyöngyök vannak amik nagyon nagyok, így nem balesetveszélyes, és azokba fűznek vastag fonalat, szerintem az nagyn fejlesztő.Meg szoktak pötyizni, de az is ilyen hatalmas pötyi :D
Műanyag hamikat is imádják, azon folyton megy a vita :D
Itthon mi is nagyon jól eljátszunk velük,tetszik a csajoknak,főleg a kinyomós.De egy bölcsibe ahol mondjuk van 20-25 gyerek 1-2 gondozóra,(van ahol több)ott nem hiszem,hogy kellően oda tudnának figyelni rájuk,hogy ne egyen belőle senki.Ugyanígy van a festékekkel rajz cuccokkal is.De írja is a hölgy,hogy kérték ezek mellőzését.
Olyan játékokban kell gondolkodni,amikkel nem tudnak sem magukba sem másba kárt tenni a kicsik.
Nálunk még az oviba sem engedik a kicsiket gyurmázni festeni.
Hú ez nagyon jó ötlet, bábból úgyis van nekik rengeteg, köszi szépen, megnézem! :-))
Igen, a rajzolós-kreatív cuccok még nem igazán ennek a korosztálynak valók, ujjfestéket már kinéztem, ezt maximum, a gondozónő kérte, hogy már gyurmát se hozzunk, mert kisebbek is vannak a csoportban, akik még megkóstolnák.
Laptop nem hiszem, hogy nyerő ötlet, főleg ha csak egy van :-D
Pénztárgép már van, mérleget gondoltam még hozzá, mert a mikulás rengeteg műanyag zöldség-gyümölcsöt hozott, a boltos játékhoz szuper lenne.
Bölcsődébe vásárolna nem 5 évesnek.
Az enyémek is imádják az üvegfestéket meg mindenféle festéket,de ezt egy bölcsibe bevinni sem lehet.Ők kicsik ehhez még.
Köszi, a takarítószett is jó ötlet.
Fésülködőasztalt kellékekkel még a mikulás hozott a bölcsis csoportba, úgyhogy az is van, meg nagy rakás dupló :-))
Szió!
Nekem 5 éves keresztlánykám van, ő imádja a kreatív játékokat, rajzcuccokat, festékeket, üvegfestékezést is, és az össze hercegnős cuccost... :)
Senkinek nincs ilyen korú kislánya?
ha igen, mivel játszik szívesen??
:-))
Sziasztok!
A bölcsis csoportunkat szeretnénk gyereknapra néhány játékkal meglepni. (én vállaltam a beszerzést)
Fiam van, így lányos játékokban nem nagyon vagyok otthon.
Megkérdeztem a gondozónőt, de nem nagyon tudott ötletet mondani, a lányoknak (fiúknak már van).
ami már van, nincs többre szükség:
babakocsi, hordozó, babák, kiságy, babagondozási kellékek, konyha + konyhai eszközök, háztartási gépek.
Van sok kirakójuk, pötyi játék, fűzős játék, állatkák, szóval igazán gondban vagyok.
Könyveket már rendeltem, a fele pénzből azt vettünk a csoportba, de az közös ajándék fiúknak-lányoknak.
köszönöm az ötleteket, remélem sokan írtok! :-))
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándékötletek és készülődés
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek a házastársnak, kedvesnek, barátnak
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek nőknek
- Házassági évforduló - Ajándékötletek, egyéb ötletek
- Szülinapi ajándékötletek....segítsetek....