Agyvérzés után életet adni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Agyvérzés után életet adni!
Semmi sem lehetetlen! Csak hinni, bízni kell!
Boldog babavárást nektek!! :-)
Igen, tudom, hiszem.
de nagyon jó olvasni ilyen sikertörténetet!Ma reggel el is újságoltam a férjemnek, hogy nézd, másnak is sikerült, nekem sem lehetetlen.
Nagyon gratulálok a babádhoz!!!
Abszulot jó volt olvasni a cikkedet, mert mi lombikkal igaz, de babát tervezünk, és igaz nem agyvérzésem volt, hanem 3 agyi infarktusom. Nekem a memóriaközpontom lett oda.
Legalább tudom mi fog rám várni a szüléskor!
Köszönöm a cikket!
Szívből gratulálok!!
Én csak azt nem értem, hogy annak idején a mentőorvos mi a csudának mondta, amit mondott. Szerintem az nem egy mentőorvos feladata. És főleg nem akkor, mikor a beteget agyvérzés éri. Ez felháborított engem.
Jot bogtem,koszi!:)
Sok boldogsagot kivanok nektek!
Szia!
Mikor meglett az AFP eredmény, akkor volt egy Uh is! És az Uh-n derült ki, hogy kislány!
Gratulalok Zsofi babahoz es jo egeszeget a kis csaladodnak!
Remelem, a kovetkezo babankat is egyutt varjuk majd ;o)
Gratulálok!
Olyan jó végre egy olyan szüléstörténetet olvasni, ahol az anya nem kudarcként éli meg a császárt! Jó egészséget kívánok nektek!
Szia!
Először is gratulálok..lenne egy kérdésem,úgy értelmeztem mintha azt írtad volna,hogy az Afp-ből derült ki,hogy kislány..ez hogy lehetséges?Tényleg van ilyen?
Én a 7hónaposom mellől olvastalak.
Örülök, hogy sikerült neked is átélned azt a néhány szép hónapot, s megkaphattad pici csodátokat! :)
Gratulálok nektek!
Gratulálok! Én is kismama vagyok és természetesen megkönnyeztem a történetet!
Minden jót nektek!
Szívből gratulálok!!!Nagyon megható,szép történet!!!Megkönneztem!!!
Nagyon jó egészséget az egész Családnak!!!
Szia!
Én is Péterfyben szültem, szintén altatásos császárom volt.:)
Sok boldogságot a picihez, és jó egészséget nektek:)
Akkor ő is egy igazi hős!! Meg a baba is! :-)
Gratulálok nekik.
Gratulálok nektek. Bátor anyuka vagy!
Kis húgomnak a várandóssága alatt volt agyvérzése. Ő is csak császárral szülhetett és neki sem engedték a gerinctáji érzéstelenítést. Jól vannak, teljesen felépültő is és a picije is egészséges.
Sok boldogságot nektek!
További ajánlott fórumok:
- Életet adni s közben kicsit belehalni.
- Belegondoltatok kedves anyukák, mi lesz a volt férjekkel válás után? Miből kezd új életet?
- Milyen az a nő, aki csak azért szül, hogy megtapasztalja milyen életet adni, de nem akarja a gyereket felnevelni?
- HSG után mennyivel lehet házas életet élni?
- Ki mennyi ido elteltevel tudott ujra hazaseletet elni szules utan?
- Újratervezés agyvérzés után