Agyvérzés. (beszélgetős fórum)
Részvétem!
Viszont, ami tényleg szörnyű: önmagából kifordultnak látnod a (stroke-ot kapott) hozzátartozódat! Itt is mi megy fél éve...
Szia!
A bioenergetika egyik fajtájáról van szó,egész pontosan (a sok kuruzsló által lejáratott)földpolarizáció mérés.El tudom képzelni most mit gondolsz,kb azt amit én is amikor ezt meghallottam.Sőt még csúnyábbat is!Viszont amikor már nagy a baj az ember szemlélete hirtelen megváltozik.Mi is először nemet intettünk a dologra viszont amikor a saját szememmel láttam,hogy működik már nem kételkedtem.Képzeld el van egy emberke aki eljött hozzánk(rólunk semmit nem tudott,ez fontos)és megkért mutassuk meg a beteg ágyát ill ahol a legtöbb időt tölti a lakásban.És amikor elkezdte mondani,hogy aki ott ül annak mi lehet a baja teljesen padlót fogtunk.Sőt tovább sétált a lakásban és mondott még pár megszivelendő tanácsot.Ezt csak azért irom le,mert igazából nem kell,hogy stresszes vagy romboló életet élj a baj igy is bekövetkezhet!
Szia!
Én kiváncsian hallgatom!
Ahogy nyilatkoztál róla, és aggódtál érte, ez számomra nem is volt vitás.
Nyugodjon békében a nagyid :(
Fogadd őszinte részvétem :(
Nagyon szép kort élt meg, és biztos vagyok benne hogy boldoggá tettétek. Csak erre gondolj, és a szép emlékere. Akkor kicsit könnyebb lesz.
Nagyon sajnálom a mamád, drukkolok, hogy felépüljön.
Igen annyira más és más minden embernél, és olyan sok mindentől függ. Pl. nyáron egy 49 éves ismerősöm kapott agyvérzést (nem dohányzott, semmi ilyesmi) ő sokáig élet halál között lebegett, de felépült. Azt nem tudom vissza mehet-e dolgozni még. Sokaknak újra kell tanulni használni a bénult felét, vagy ha nem javul vissza, akkor megtanulja használni a másik kezét.
A párom nagypapája is elkezdett felépülni az agyvérzés után, tudott beszélni, egyedül enni, ülni. Haza is engedték a kórházból, járt hozzá gyógytornász is. Aztán kapott még egy agyvérzést, kb. fél évre rá, és már nem volt benne akaraterő a gyógyuláshoz. Kb. 1 év alatt zajlott le a dolog, sokat feküdt bénán, magatehetetlenül.
Az én papámat meg 2 hónap alatt vitte el. Eleinte úgy nézett ki, hogy javul, aztán sajnos egymás után kapott még kettőt. :(
De tényleg sokban függ a mamád szervezetétől, akarat erejétől, hogy milyen gyorsan kapott segítséget. Higgyetek benne hogy meggyógyul, bátorítsátok, és legyetek vele minél többet, ez nagyon sokat számít most!
Szorítok érte :)
Tudod minden beteg más, láttam 8o évest meggyógyulni, és láttam fiatalt meghani:(.
Nagyon nagy felelőtlenség lenne ha bármit, a mamád állapotáról mondanék neked!!! A betegséggel kapcsolatban bármiről beszélgethetünk, kérdezhetsz nyugodtan. Meséld el mit mondanak a dokik, a nővérek a gyógytornász... bár nem biztos, hogy már szabad tornáztatni...
További ajánlott fórumok:
- Szívinfarktusom, vagy agyvérzésem lehetett?
- Úristen! Agyvérzésem volt!
- Bevágtam a fejem hátul a falba, egy hülye vetődésem miatt. Vajon lehet agyrázkódásom, vagy agyvérzésem? (Írtó nagyott koppant, kongott)
- Hogyan lehet egy agyvérzést idejekorán felismerni?
- Mi az agyvérzés tünete/tünetei?
- Újratervezés agyvérzés után