Aggódom, hogy terhes lehetek (beszélgetés)
Sajna olyan gyenge hormontartalmu mindenképpen naponta közel azonos időben kell bevenni. Hát ez 3 napig kimaradt illetve 4 mert mikor bevettem (első bejegyzésben írtam) a 4.et aznap másfél óra múlva erős hasmenésem volt. Szóval az is ki van lőve
KB 1 hét múlva kellene megjönnie hát addig megy az imatkozas. 😟
Ráadásul majdnem középidőben... A mai gyógyszerek napról napra fejtik ki hatásukat, így te kb azokban a napokban nem védekeztél.
Illetve a kihagyással felbomlott a becsapó rendszer a szervezeted felé.
Miatyánk indulhat.
Jól értem szedted a tablettát,csak nem a megszokott időpontokban vetted be azon a 3 napon?Mert ha így van,akkor nem valószínű,hogy teherbe estél.
Gondolom van barátod, lehetne ösztönözni,hogy ő is tegyen le valamit az asztalra,nem csak a te felelősséged.Minimum,egy megszakítással védekezzetek még a tabletta mellett. Amit mellesleg nem szedsz megfelelően.Az is több mint a semmi, és még mindig jobb mint a lórugás hormon Escapelle ami 6000ft.
Menj el gyorsan egy sürgősségire, nem fognak neked örülni az tény, de kaphatsz esemény utáni tablettát, esetleg, ha van a közeledben szülészet, nőgyógyászat gyorsan menj el. Escapelle-t a menstruációs ciklus bármelyik napján lehet alkalmazni.
Ez a tabletta csak abban az esetben előzheti meg a terhességet, ha a védekezés nélküli közösülést követő 72 órán belül alkalmazzák.
Ma vettem észre az esti fogamzásgátló bevétele előtt hogy 3 napja (kedd, szerda, csütörtök) nem vettem be ahogy kellett volna. Ettől függetlenül ma bevettem.
Most aggódok hogy lehet terhes maradtam.
Még 1 hét és utána jönne meg. Remélem meg is fog.
Folytassam a gyógyszer szedését?
Vagy mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Mekkora az esélye annak hogy terhes lehetek?
- Lehetek terhes, hogy negatívat teszteltem?
- Terhes lehetek attól, hogy negatív lett a teszt ?
- Lehetek terhes? Most várom, hogy megjöjjön, minden úgy van, mint máskor, kivéve, hogy reggel hánytam. Kb 5 perc alatt lejátszódott az egész.
- Lehetséges, hogy túlaggódom a terhességem első felét?
- Mennyi az esélye, hogy petevezeték elkötése után terhes lehetek?