Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Aggódom, hogy terhes lehetek fórum

Aggódom, hogy terhes lehetek (beszélgetés)

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - 621bb5db60)
2020. márc. 4. 06:17
Szia. Igen. 1 héttel a szokottnál és 1 hétig tartott
2020. márc. 3. 15:49
Megjött végül?
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Ágio8405)
2020. febr. 23. 13:42

Sajna olyan gyenge hormontartalmu mindenképpen naponta közel azonos időben kell bevenni. Hát ez 3 napig kimaradt illetve 4 mert mikor bevettem (első bejegyzésben írtam) a 4.et aznap másfél óra múlva erős hasmenésem volt. Szóval az is ki van lőve

KB 1 hét múlva kellene megjönnie hát addig megy az imatkozas. 😟

2020. febr. 22. 09:06
Nem mindegy milyen típusú a gyógyszer? Leállítja a petefészek működést vagy csak a beágyazodást gátolja?
2020. febr. 20. 22:50

Ráadásul majdnem középidőben... A mai gyógyszerek napról napra fejtik ki hatásukat, így te kb azokban a napokban nem védekeztél.

Illetve a kihagyással felbomlott a becsapó rendszer a szervezeted felé.

Miatyánk indulhat.

2020. febr. 20. 22:23

Jól értem szedted a tablettát,csak nem a megszokott időpontokban vetted be azon a 3 napon?Mert ha így van,akkor nem valószínű,hogy teherbe estél.

Gondolom van barátod, lehetne ösztönözni,hogy ő is tegyen le valamit az asztalra,nem csak a te felelősséged.Minimum,egy megszakítással védekezzetek még a tabletta mellett. Amit mellesleg nem szedsz megfelelően.Az is több mint a semmi, és még mindig jobb mint a lórugás hormon Escapelle ami 6000ft.

5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. febr. 20. 21:00
Egyébként kedden szerdán vagy ma éltél nemi életet?
4. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. febr. 20. 20:32

Menj el gyorsan egy sürgősségire, nem fognak neked örülni az tény, de kaphatsz esemény utáni tablettát, esetleg, ha van a közeledben szülészet, nőgyógyászat gyorsan menj el. Escapelle-t a menstruációs ciklus bármelyik napján lehet alkalmazni.

Ez a tabletta csak abban az esetben előzheti meg a terhességet, ha a védekezés nélküli közösülést követő 72 órán belül alkalmazzák.

2020. febr. 20. 20:07
Szerintem a tájékoztatóján rajta van, hogy mi ilyenkor a teendő.
2. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. febr. 20. 20:07
Most már szedd be,és imádkozz.
2020. febr. 20. 19:49

Ma vettem észre az esti fogamzásgátló bevétele előtt hogy 3 napja (kedd, szerda, csütörtök) nem vettem be ahogy kellett volna. Ettől függetlenül ma bevettem.

Most aggódok hogy lehet terhes maradtam.

Még 1 hét és utána jönne meg. Remélem meg is fog.

Folytassam a gyógyszer szedését?

Vagy mit tegyek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook