Afrofonás, felfont haj. (beszélgetés)
Heló! Látom, hogy már 8 éves ez a bejegyzés, de azért rákérdezek, hátha... foglalkozik még a tesód afrofonással? :D
Sziasztok! Nekem nagyon rég óta frufrum van, és szeretném kipróbálni a fonott frufrut, de sajnos nem tudom hogy kell. Nem tudna valaki segíteni hogy hogy kell vagy esetleg videót is linkelni hozzá?
Előre is köszönöm a segítséget!
Én is szeretnék afrót, de nem valami horror áron! Tudtok ajánlani esetleg valaki(ket) Bp és környékén, aki még szépen és gyorsan is dolgozik! :D
Jön a jó idő hahó!Afrot mindenkinek :D
Döglött topic...
Szia!
Köszi a választ.:) Igen ..végülis erre voltam kíváncsi,hogy "csak" a lenövés határozza meg a fonás időtartamát v más is?!
Mert én amúgy is sokat járok fejpántba stb..és nem is nő olyan gyorsan a hajam.
Raszta: Nekem ez a másik variáció.Csak azzal az a bajom,hogy az én hajam túl rövid lenne.A műraszta pedig 2-3 hétig hordható,természetesen utána fel lehet tenni még többször.De én tuti ráunnék,hogy fel-le teszegessem. :)
Én meg raszta hajat szeretnék:)))De nagyon!!!!!!!!!!!
Szia Bucóka20!
Ez attól függ,hogy mennyire gyorsan nő a hajad.Mivel ahogy lesz lenövésed nem olyan esztétikus már.Én kb 3hónapig hordtam legtovább,de tovább is lehet,ha neked lenövéssel is tetszik.
Sziasztok!:)
Nem tudom jár-e még erre valaki,de én azt szeretném megtudni,hogy az afrofonás (póthajjal) meddig viselhető?
Mert én két helyen kétfélét olvastam.Az egyik az 1,5-2hónap másik helyen meg 3-4,5 hónap..és azért nem mind1 szerintem,mivel az ár sem kevés. :)
Az meg tök normális ha kihullik "pár szál" haj, mert az amúgy is kihullott volna,csak nem tudott ,ahogy Barbee is mondta.
Nekem már sokszor volt afro hajam. Tehát azt tudom javasolni,hogy ha viszket,kenjétek be hajszesszel, a Rossmannban lehet venni 300ft körülbelül.A legjobb ha korpásodás ellenit vesztek,mert ez még hűssíti is a fejbőrt. Vakarni tilos,csak tenyérrel picit megdörzsölni.
igen köszi:)lehet h 1x bedölök neki bár..no hinném h a szöke hajamhoz és az europai fejemhez annyira jol állna de elkébzelhető:))de non tetszik az fix és sok lánynak tuttkon áll!
nemkell levágni utána hajad:) Hugom csinál afrohajakat, és akik jönnek hozzá mindd megvannak elégedve, és mosolyogva mennek el tőlünk.:) Mivel ugymondd bevan "csomagolva" a hajad, igy azok a hajak hullanak ki, amelyek egyébként is kihullottak volna, csak nemtudtak mert bevolt zárva. Ha szépen csinálják meg, és becsülettel, semmi baja nem lesz a hajadnak.Főként nyári hajviselet, meg fesztiválokra szokták sokan, de valaki annyira szereti,hogy télen is kér Hugitól:) remélem tudtam segíteni!
igaz az ha levetetem az afró hajat utána lekell vágni az eredetit?
sziasztok:)nekem eddig csak saját hajam volt befonva apro fonatokba hátra felé non tetszet élveztem:)volt 1 idő amikor kiszerettem volna probálni a mühajjal készitett afró frizurát..valahogy lebeszéltem magam róla no hinném h jol állna:(
mi történt azóta? visszamentél a fodrászodhoz??
Valóban! A fodrász köteles garanciálisan helyrehozni amit elrontott, vagy nem csinált meg.
ez ennyire ártalmas? én is szeretnék...lehet akkor nem lesz:(
uh...miért nem mész vissza és mondod el annak aki megcsinálta??
talán tudna vele vmit kezdeni...kijavithatná,amit elrontott...
Nekem csak felvart hajam volt, 3 hétig bírtam és mikor levettük telivolt sebbel a fejem! Mert viszketett és vakartam , mivel szúrta a fejbőröm. De mikor levettük egy csomó hajam kihulott!
Sziasztok!
Volt már valakinek póthajjal felfont haja? Légyszi írjatok, met megőrülök.
2 napja van fent nekem a hajam, póthajjal fonták fel. Olcsó minőséggel, múhajjal, de ez normális is. Viszont nem gépelték le.
Ezt leszokták ugye?
Nekem csak olóval nagyjábóllett levágva és megürőlök a valszeg kiálló pici hajaktól.
Borzasztó érzés.
Olyan mintha ezer tűvel szúrkálnák a fejbőröm.
Sikítani tudnék már a fájdalomtól.