Áfonyás gérpruit recept
Az Áfonyás gérpruit hozzávalói:80 g vörös áfonya
1 grépfriút
1 alma
2 dl eperlé
1 ek. méz
vágd ki a grapefruit húsát, majd turmixold le az áfonyával és az eperlével. Ezután add hozzá az almát, amit előzőleg meghámoztál és feldaraboltál, plusz a mézet, s turmixold simára. Vörös lesz, mint vér. Vámpírrajongók figyelmébe
Az Áfonyás gérpruit elkészítési módja:
A grépfruit húsát összekockázzuk,majd összeturmixoljuk az áfonyával és az eperlével.Hozzáadjuk a hámozott kockára vágott almát és a mézet. Az egészet simára turmixoljuk.
Kategória: Turmixok receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2014. szept. 10. 09:14
Az Áfonyás gérpruit elkészítési módja és hozzávalói.