Főoldal » Receptek » Turmixok receptjei » Áfonyás gérpruit recept

Áfonyás gérpruit recept

Az Áfonyás gérpruit hozzávalói:
80 g vörös áfonya
1 grépfriút
1 alma
2 dl eperlé
1 ek. méz

vágd ki a grapefruit húsát, majd turmixold le az áfonyával és az eperlével. Ezután add hozzá az almát, amit előzőleg meghámoztál és feldaraboltál, plusz a mézet, s turmixold simára. Vörös lesz, mint vér. Vámpírrajongók figyelmébe


Az Áfonyás gérpruit elkészítési módja:
A grépfruit húsát összekockázzuk,majd összeturmixoljuk az áfonyával és az eperlével.Hozzáadjuk a hámozott kockára vágott almát és a mézet. Az egészet simára turmixoljuk.


Kategória: Turmixok receptjei


Az Áfonyás gérpruit elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook