Abortuszra kényszerítve (beszélgetés)
Antikol egy barom. Az a fixaideálja, hogy elüldözze hoxáról az összes nyafogóst, koldulóst, stb.
Ne örüljünk vele, mert akkor minket is betegnek néznek:)
Nekem is igért egy üldözősdit:)))))
"nem, nem fogok azon szenvedni, hogy bizonygassam az igazam,"
Hát dehogynem ezt csinálod.
gusztustalannak tartom, mert ez itt már rég nem rólam szól, hanem unatkozó nők primitív önszórakoztatásáról
inkább főzzetek valamit a férjeiteknek, szimplán örüljetek az ajándék életeteknek, hogy ráértek ilyenekkel foglalkozni, nézzetek mélyen magatokba, utána ítélkezzetek
nem olvastam végig, mert felesleges, nagyon jól elszórakoztok itt mások nyomorán. mind jólképzett nőgyógyászok, pszichológusok vagytok
a terhességemet már azelőtt sejtettem, hogy kimaradt a mensesen, igen. nem én vagyok az első ilyen
a baba a fogantatástól számítva 2-3 héttel kezdett visszaszívódni, amiről nem értesültem, mert azóta nem voltam uh-n
a méhem ellenben tágult a sárgatest miatt, így kezdett látszani a pocim, mivel elég vékony vagyok különben
mi van még itt? nem, táncosbarbi nem én vagyok, ki kell titeket ábrándítanom
nem, nem kitalált a történet
nem, nem fogok azon szenvedni, hogy bizonygassam az igazam, miért tenném? egy rakás rosszindulatú embernek?
itt, a hoxán beszéltem privátban IGAZI pszichológussal, érdekes, ő nem vette kitalációnak, és számára nyilvánvaló, hogy táncosbarbi külön személy, de mivel ti mind inteligensebbek és képzettebbek vagytok, így biztos jobban tudjátok
lelki segítségért írtam a fórumot, hetekkel ezelőtt, semmi másra nem vágytam, mint együttérzésre, amit sokaktól meg is kaptam. beláttam, hogy a hoxa, mint intézmény nem alkalmas fogyókúra témák és szexpózok kitárgyalásánál falsúlyosabb ügyek értekezésére, hát igen, vásár után okos...
elegem van, egy ilyen helyzetben valóban halál mindegy, hogy mit hisztek, nem éppen ez a legnagyobb bajom
JJ eppen a piszologus karjaiban probalja elfeledni a kepzelt abortusz es egyeb hulyesegei miatt a hoxan elszenvedett virtualis pofonokat a hozzaszoloktol:-)))
Lancosken tancosbarbi kiszabaditasan faradozva belebotlik bunozo Aposba es a homoszexualitas jeleit veli felfedezni magan-vonzodni kezd az idosodo uriemberhez..Eme vonzodas kozepette teljesen elfeledkezik tancosbarbirol..Aki hastancaval lerazza magarol a bilincsikat es JJ paasija keresesere indul hogy tudassa vele a szornyu hirt..
Ja meg de azert a mi teleregenyunk EZERSZER jobb volt az ovenel azt el kell ismerni:-))))
Ahogy az egyik hozzaszolo megjegyezte itt a nephulyites nem illegalis..Sajnos..
Most mit vagytok úgy oda?:))
A probléma megoldódott,nem?
:)