A zöld tea mennyire jó, mint zsírégető? (tudásbázis)
Vigyázz a zöld teával!
Nekem alacsony a vérnyomásom. Tisztító kúrát csináltunk csajok a cégnél. Egyszer csak észrvettem, hogy szédülök. Nálam az alacsony vérnyomást még jobban levitte. Így derült ki, hogy a magas vérnyomású apukámnak ez jót tesz. Azóta issza.
Eladnám Detoxa Trim 112 kapzsulából álló zsírégetőt. 2 szem hiányzik belőle csak . A Detoxa Trim azonnal ható formula, elősegíti a méregtelenítést, tisztítást, segíti a szervezeted megszabadulni a káros méreganyagoktól, javítja az általános közérzetet, fokozza az energiát és a zsírégetést. A Detoxa Trim gyümölcsökből, zöldségekből, vitaminokból és gyógynövényekből álló termék. Ezek az anyagok segítenek megtisztulni a méreganyagoktól, így az egyes szerveid sokkal jobban funkcionálnak, felgyorsul az anyagcsere, és energikusabb leszel. A Detoxa Trim terméket a Detoxa Trim zsírégető kapszulával együtt fogyaszd. A Detoxa Trim zsírégető kapszula fokozza a zsírégetést, segít megszabadítani a kandida gombától. Ajánlott Fogyasztás: Vegyél be 2 tablettát naponta 2-szer.
4000ft Akit érdekel az írjon és egyeztetünk .
Köszönöm .
zöld teázók figyelmébe:
Itt egy részletes leírás a bizonyított és feltételezett hatásairól:
Én majdnem minden nap iszok 1 pohárral, azért kezdtem, mert finom. Antioxidánsok tuti vannak benne, az is jó, vízhajtó, ez tény, zsírégetésben csak mozgás mellett segíthet, legalábbis én úgy értelmezem. Ha nem mozogsz, nem fogja rólad leszedni a zsírt, de ha sportolsz, közben segíthet, hogy a zsírodból használj hozzá energiát.
Nem csodaszer, de finom, jó hatásai vannak, ha ízlik, csak jó, ha iszod. ;-)
Én úgy tudom, hogy anyagcsere fokozó és antioxidáns. Mozgással meg egészséges kajálással együtt jótékony hatású, de nem hiszem, hogy zsírégető lenne. Inkább tényleg csak segíti a méregtelenítést!
Én nem filtereset, hanem natúr leveleset főzök, nagyon erős, de imádom, sok citrommal! :)
Szia!
Én hetente négyszer, napközben megiszok másfél liter zöld teát (csak mert finom). Vízhajtónak biztos jó, nagyon sokat járok wcre, de nem hinném, hogy ettől fogyok le. Mondjuk ha szereted, akkor diéta mozgás mellett mindenképp jó, legalább meg van a napi folyadék.
További ajánlott fórumok:
- Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba?
- Kinek mennyire vált be a paprikás zsírégető alakformáló krém?
- Gyömbér mint zsírégető fűszernövény
- Ha Hellburner zsírégetőt szedek, az okozhatja, hogy fázósabb vagyok, mint általában?
- Használt-e már valaki Lipo-6 zsírégető tablettát? Ha igen mennyire vált be?
- Hallott már valaki a zsírégető zöldkávéról?