A vérképében mit nézessen ha kórosan sovány, mi lehet a baj? Dokik tanácstalanok! (tudásbázis)
Nekem mérhetetlenül alacsony volt D vitamin szintem. Had nem mondjam, ez mit okoz... elsősorban olyan, mintha leeresztett pajzzsal várnád a Rák-ot és a többi betegséget. Szerencse percek :)
Igen, vérből mutatható ki, de csak szakorvos kérheti. Viszont, napi 500 NE egység D3 vitamin a téli időszakban simán indokolt megelőzésképp a mi égövünkön. Igen, lehet kapni, vagy felíratni háziorvossal, és úgy tizedannyiba kerül receptre.
Itt írja a tüneteteket. A kóros soványság azt hiszem nincs a tünetek között, de attól még lehet ez is. Érdemes lenne, ha meg lehet beszélni az orvossal, hogy egy teljes hormonpanelt nézzenek.
Köszönöm!
Valószínű ezen a részén már túl van. Saját kezébe szeretné venni a sorsát, csak nem tudja, hogy merre is induljon.
Köszönöm!
Ezt, hogy nézik, sima vérvétel, vagy valami terhelés féle is kell neki?
Köszönöm!
Jó ötlet, bár képtelenség kizárni. Saját vaskiürülésem okát nem tudtam eddig kizárni, pedig nem egy orvost zongoráztam végig. Valami alap vizsgálati sor kellene, aminek tényleg van esélye, hogy beletrafáljon, privát labor nem olcsóság, csak már nem tud más megoldást.
Köszönöm!
Szóval nem tudom, mert holnap hív fel alabor miatt. elég sok stressz érte, mert a férje beteg, bár már lekerült a transzplant listáról. Mellékvese fáradtság ad ilyen tünetet?
Inzulin rezisztencia,nekem ez volt a gond,3évbe telt mire rájöttek.Úgyan úgy nézik mint a terhelèses cukrot csak itt az inzulin a lényeg.
A házi orvostól kérhet beútalót immunológiára! Ha semmit nem találnak akkor ide küldik a beteget és az ő dolguk kideriteni mi lehet a gond.
Emelett ideg alapon is fogyhat valaki és nem tudja tartani a súlyát.Tapasztalat,nálunk a rokonságban megesett.
Gasztroenterológus__lehetséges valamilyen tápanyag nem tud felszívódni...erre gondoltál már?
Gyors anyagcsere is okozhat ilyet..
Lehet pajzsmirigy túlműködés is, bár fura lenne, ha ez az orvosoknak nem jutna eszébe.
Mit zártak ki eddig?
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Egy tanácstalan lány története
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- A párom nem bír a vérével. Tanácstalan vagyok. Mitévő legyek?
- Hason, oldalt, vagy háton altassam a babámat? Tanácstalan vagyok...
- Teljesen tanácstalan vagyok