A varicokele - az egyik leggyakoribb oka a férfi meddőségnek (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Az én férjemet 2 hónapja műtötték varicocele-vel. Mennyi idő után jött össze a baba?
Bajcsizs.ről nincs valakinek tapasztalata ilyen téren?
gratulálok, már biztos szép nagy a baba :)
akkor hamar összejött műtét után, biztató :)
Hahó, megint eltelt egy kis idő. Az én páromat jövő héten műtik hereviszérrel. Van valakinek tapasztalata, kinek hogy viselte a műtétet, és a lábadozást a párja?
Javult azóta az eredménye?
Sziasztok!
Hétfőn derült ki, hogy az én férjemnek is ez a problémája. Légyszi írjatok valami pontosabbat a műtétről és az utána következő időszakról. Köszönöm!
Szia!
Írtam priviben is, merre műtötték? Mennyire gyengül le tőle? Egyszer azt hallottam, hogy a műtét után már másnap hazaengedik. De utána még biztosan kímélnie kell magát, nem?
Szia
A férjemnek 2 hónapja volt varicocele műtétje, csütörtökön megyünk kontrollra, és spermaszámolásra, majd elmesélem, milyen eredménnyel.
A varicokele műtét után a párok 40%-nál spontán terhesség jön létre 1 éven belül, 60-75%-nál 2 éven belül.
Van-e valakinek tapasztalata a témával kapcsolatban, esetleg tudtok-e kórházat, orvost ajánlani, akikkel elégedettek vagytok?