A valódi szépség belülről fakad - de a külsőért is lehet tenni :) (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A valódi szépség belülről fakad - de a külsőért is lehet tenni :)
3. Maruszja (válaszként erre: 2. - Maruszja)
2010. okt. 12. 18:01
Sziasztok!
Ezt a kérdést természetesen nem én tettem fel, hanem egy jóakaróm, aki be tudott lépni hozzám annak idején.
2. Maruszja
2010. jún. 30. 21:41
sziasztok
Hosszú távra tud valaki albérletet ????
1. Hoxa
2005. nov. 3. 09:05
A természetes, hamvas, tiszta bőr általában örökletes adottság. De minden bőrtípust, még a legtökéletesebbet is, rendszeresen ápolni kell, hogy rugalmas és fiatalos maradhasson. Bármilyen típusú is a bőr, kellő időt kell fordítani rendszeres tisztítására és hidratálására.
Ugrás a teljes írásra: A valódi szépség belülről fakad - de a külsőért is lehet tenni :)
Ugrás a teljes írásra: A valódi szépség belülről fakad - de a külsőért is lehet tenni :)
További ajánlott fórumok:
- A valódi szépség!
- Kezdd belülről, és garantált a siker!
- A műanyag nyílászáróknál miért vizesedik az ablak belülről?
- Mi annak a rajzfilmnek a címe, ami kb.15 éve ment a TV-ben, és valamilyen kis lények mutatták be belülről az emberi testet, és annakműködésé
- Hogyan érdemes leszigetelni egy pici hálófülkét belülről, hogy ne kelljen fűteni benne?
- Almafánkot szeretnék készíteni, de nem tudom kisütni. A külseje már szinte fekete, de belülről még nyers a közepe. Mi lehet a hiba?