A valódi nők klubjába nem sikerül be regisztrálnom, valaki tudna nekem segiteni aki tagja? (tudásbázis kérdés)
Én is megnéztem. Egy baromság,hogy nincs olyan,hogy regisztráció.
Engem senki ne ítéljen meg ismeretlenül. Ha hívnának sem lennék tag ilyen klubban.(ez vonatkozik ide is, ahova csak meghívóval lehet belépni vagy naplót olvasni. )
Hajrá::)
Ha van ami érdekel szelektálhatsz is,pl. diéta vagy babás,vagy ezoterika stb...ezt is a fejlécen tudod kiválasztani..Kérdezz nyugodtan,midenki volt kezdő,és én se mertem senkit kérdezni::))
Dehogy nem!Nem a klubbokon belül,hanem a fórumokon és a tudásbázisokon folyik főképp a beszélgetés!A klub tök új dolog alig párezren vannak benne,a százeezres nagyságrendű beszélgetőhöz képest!!
Menj fent arra a menüpontra hogy tudásbázis vagy hogy fórumok,és több száz beszélgetésből választhatsz melyikbe kapcsolódsz bele!A klubbok zártak,ezek nyitottak!
Zsuzsi!Nyiss egy saját oldalt,és te se ereszd be őket::))
Olyan hülyeség ez,hát hogy döntheti el látatlanban ismeretlenül valaki rólad ,hogy bárhol tag lehetsz-e???Ez nem jó,és ne bántson!!
Lehet hogy ők döntik el ki a valódi nő,és te szerintük nem vagy az:::)))))))))
Ne idegesítsd magad ilyen hülyeséggel!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- Tudna valaki segiteni hogyan lehet egy Skype regisztraciot vegervenyesen törölni, megszüntetni a fiokot?