A vadast milyen húsból készíted és milyen körettel tálalod? (tudásbázis)
24. cherry41
2017. szept. 19. 14:38
Marhahúsból, knédlivel 😊
23. Csolya
2017. szept. 19. 14:03
Leginkább nyúlból,de vaddisznóból is készítettem már.Köretként zöldséges tésztával.
22. bozsu55
2017. szept. 19. 13:36
Marhahúsból,saját készítésű zsemlegombóccal,jó sokkal,mert nagyon szeretem hús nélkül is!
21. alidamolnar
2017. szept. 17. 07:47
Marhahúsból, penne tésztával.
20. enigma. (válaszként erre: 19. - Imisz)
2017. szept. 16. 23:26
dettó :D
19. Imisz
2017. szept. 16. 23:06
Zsemlegombóc! Hús nem is muszáj nekem, de készítettem már mindenből, még csirke mellből is. Ami épp van itthon. Mivel egyedül én szeretem így ha készítek akkor annyit, hogy legalább 3 napig tartson ki a mártás a gombóccal! :)
18. Leoborta
2017. szept. 16. 22:29
csirke knédlivel ;)
17. PöttömPanna
2017. szept. 16. 22:09
Nyúl, disznó, vadhúsok és zsemlegombóccal.
16. 2104cc91e8
2017. szept. 16. 22:02
marha stefánia részéből készítem, apró burgonyagombóccal tálalom
15. zebracsikó
2017. szept. 16. 21:49
Marhahúsból, zsemlegombóccal.
14. bnedora
2017. szept. 16. 21:47
Marhahúsból készítem, és spagettivel tálalom.
13. NomNom
2017. szept. 16. 21:23
Marha / vadnyúl + zsemlegombóc
12. Candytuft
2017. szept. 16. 21:16
marha,vagy sertéshúsból gnocchival,vagy makaróni tésztával.
11. Anyagi
2017. szept. 16. 21:09
Alaphangon marhából és zsemlegombóccal vagy főtt tésztával.
De én szívesen megeszem hús nélkül is!!!!
10. 5236d12e25
2017. szept. 16. 21:04
disznóból és krumpligombóccal.
9. 1c2bf7d42c
2017. szept. 16. 20:52
marhahus, a szaft es zsemlegomboc
8. andi6020
2017. szept. 16. 20:46
Marhából vagy csirkéből, spagettivel
7. Cucicsillag
2017. szept. 16. 20:41
Marhabol vagy csirkemellbol, spagettivel vagy zsemlegomboccal
6. smudlaagi54
2017. szept. 16. 20:30
Sertésmájból is finom.
5. 5c6ba4ad4c
2017. szept. 16. 20:24
pulykamell, csőtésztával
4. Katinkaboszi
2017. szept. 16. 20:13
Bármilyenből, nálunk ugyan a marhahús a nyerő, amit én elkészítek húslevesnek, hogy ne kínlódjak vele sokat, majd a zöldséget is abból szedem ki a vadashoz.
Volt már olyan, hogy Újházy tyúkhúslevest készítettem és a csirke húsából lett vadas.
Köretnek jó a főtt tészta, a zsemlegombóc és a krumplifánk.
De gondolom lesznek még vélemények.
3. 16b5d6ae34
2017. szept. 16. 20:13
Marhahúsból zsemlegombóccal.
2. ostkati
2017. szept. 16. 20:11
Sertéshúsból vagy nyulból szoktam készíteni, és zsemlegombóccal!
1. 403c839538
2017. szept. 16. 20:02
A vadast milyen húsból készíted és milyen körettel tálalod?