A tüszőrepesztő injekciónak milyen mellékhatásai lehetnek és mikor jelentkeznek? (tudásbázis)
Köszönöm neked is :)
Nekem fejfájással kezdődött,azóta inkább csak hányinger,hányás és szédülés van.De ez már a 4.nap
Köszi :)
Az a helyzet,hogy lehet már várandós voltam mikor megkaptam a repesztő injekciót.Másnap a következő ultrahangon derült ez ki.Most csak várakozok és rosszul vagyok :(
Szia!
Nekem 1-2 óra múlva kezdett fájni a fejem, és utána két napig volt borzalmas migrénem, felkelni nem bírtam, hánytam, még a víz se maradt meg bennem. De ez 6 alkalomból csak egyszer volt ilyen durva, a többi csak enyhe fejfájás volt. Nekem azt mondta a dokim hogy quarelint és algopyrint tilos bevenni, csak paracetamolt és ibuprofent szabad. Amikor megmaradt bennem az ibuprofen (2x400mg) tényleg segített kicsit. Meg daedelon hányingerre.
Jobbulást!
Sziasztok!
Nálatok a tüszőrepesztő injekciónak mik voltak a mellékhatásai?Azonnal jelentkezett?
Nálam az injekció után azonnali szédülés és fejfájás jelentkezett,enyhe hányinger.Azóta minden reggel szédülök és hányingerem van,néha hányok is.
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Syncumar mite.Kérlek segítsetek! Másnál is jelentkezik ennek a gyógyszernek a mellékhatása?
- Antibiotikumnál, ha van mellékhatás az már az első szemnél is jelentkezik?
- Milyen mellékhatása lehet egy algopyrin+b6 injekciónak?
- Pregnyl tüszőrepesztő mellékhatásai?