A ti babátokat mi mozgatta meg bent a félidő környékén 19-25 hetekben? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem akkor mindig mocorog ha ülök a váróban hogy bekerüljek a dokihoz:-)
Úgy vettem észre ha aktívabb a napom több séta kevesebb lustálkodás akkor ő is jobban kapálózik ha fekszek vagy pihizek akkor csak helyezkedik kényelmesen.
Amire mindig felkel az a kutyaugatás ha nem mozgott eleget és rá szeretném bírni megugattatom a kutyánkat azonnal szól hogy hé jól van na elég itt vagyok!!
4d-s uh előtt ittam kólát ettem csokit és olyan sz
épen végigaludta hogy a doki alig bírta megvizsgálni:-) Mindenkinél más válik be!
Honnan tudhatom, hogy a mocorgás tetszés vagy nem tetszés jele???
MOndjuk lövöldözős filmre ugyan úgy reagált, mint egy-két alkalommal a mosogatásra.. Ilyenkor mintha ugrálna, egyébként kedvesen fészkelődik. Talán ez?
Nekem nincs tuti tippem,hogy mire mozog, amire akar:-)
Nekem a túrórudi bejött.:)
De egyébbként is örökmozgó volt.
Az 1. gyerekem a világon mindenre képes volt mozogni: ha zene szólt, ha túl nagy volt a csend, ha sétáltam, ha lépcsőztem, ha feküdtem, csokira, kólára. Egyszerűen mindenre. 16 hetes kora óta éreztem a mozgását, és egy idő után pontosan tudtam, hogy most tetszik valami, most zavarja valami, most csak tornázik.
A 2. gyerekemet meg egy atombomba robbanása se tudta volna kizökkenteni a nyugalmából. 20 hetesen kezdtem érezni a mozgást, pedig a 2.-at hamarabb szokták, mint az 1.-t. Hát halálra idegesítettem magam. És 2 hetente berobogtam a kórházba, hogy már megint nem mozog egész nap, biztosan baj van. Persze nem volt. Hát nála csinálhattam bármit, nem kezdett el bulizni odabenn.
Hála istennek, mindkettő makk-egészséges. :)
Szóval gyerekfüggő, kire mi hat. :)
Szép babavárást! :)
Én a 17-23. hétig "szenvedtem" a mozgásokkal, nagyon idegesített, hogy nem érzem folyton, pedig nekem az kellett volna. :)
Ami bejött: Chio sajtos kukorica, kóla és egy kis csoki. Nem literszámra a kóla, hanem fél pohárnyi kb. Ezután hanyatt fekvés.
Mostanában, 1-2 hete már elég ha hangosabb zenét hallgatok, a kisfiam reagál rá, kedvence a gumimacik. Vagy nagyon utálja. :)
26 hetes vagyok most. :)
Szia!
Gratulálok a babához!:)
Nekem az ikrek bukfencet hánytak a csokitól, narancstól és egyetlen egyszer ittam egy pici kólát mikor 4D-re mentünk. Volt is nagy buli:)
További ajánlott fórumok:
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Milyen vállalkozásba kéne belekezdeni, így 2019 környékén?
- Kalocsán és környékén lakók
- 1995 környékén volt egy fürészelős szám techno féle. Tudja valaki az előadót?
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)