A természetes, az orvosi és az anyabarát (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A természetes, az orvosi és az anyabarát
Köszi mindenkinek a jókívánságokat és a jeleket!Örülök,hogy tetszett!
Gyorsan megírom a 3.-at is ,hogy teljes legyen a sorozat:-)
Szia bébisárkány!
Bizony 4550g amire nagyon büszke vagyok.2008-ban volt ja és simán nem császárral!!!!!!!!!!Mindenki azt hiszi hogy császároztak.
Gratulálok! Jó egészséget!
(Szintén Tolna megyéből)
Köszönöm mindenkinek!
2 gyermek anyukája:4 és fél kg?Az igen!
Bettike:hajrá!
sara1986:a következő 15-én
imádtam a szüléstörténeted, hogy 19..-ban képes voltál egy ilyen rideg helyen is gátvédelemmel szülni, egyáltalán hogy előtörtek belőled az ősi érzések, a vágy a magányra (ami természetes), a hullámzás érzése a kitolásnál... ez az igazán nagy dolog, amikor nem tudják elnyomni benned az ösztönöket!
de most vmit nem értek. A cím nem három szülésre utal?
Nagyon szép történet, megkönnyeztem. Világ életemben szülni szerettem volna,Dóri lányomma császár lett a vége. Eddig is bántam, de a történeted után úgy érzem, ez az, így szeretnék szülni.
Gratulálok, és várom a többi szüléstörténetet!
Szia
Hát a végére kicsordult a könnyem.Én is nagy babákat hoztam a világra.1.4550g 2.4400g
Íme, az első: 19.. ősz: babát akartam, abbahagytam a fogamzás gátló tablettát, 3 hónap pihi, majd hajrá. Az első két hónapban nem jött össze, nagyon elkeseredtem. A harmadik hónapban nem jött meg a menzeszem, el sem akartam hinni, határtalanul boldog voltam.
Ugrás a teljes írásra: A természetes, az orvosi és az anyabarát
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Van valaki, akinek 2 vagy több vetélés után természetes úton, orvosi segítség nélkül sikerült egészséges picurkát a világra hoznia?
- A természetes, az orvosi és az anyabarát II.
- A természetes, az orvosi és az anyabarát III.