A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább.. (beszélgetős fórum)
meg próbáltam mindenkit oda össze szedni.
úgy gondolom h ott szabadabban tudunk beszélgetni.
és azért sok embert én engedtem be oda úgy h el tudom dönteni h azt a illetőt akarom e ott látni vagy sem.
Írtam oda most drágám:)
Tényleg jó h már mindenki lassan d ecsatlakozik oda!!!
Szia csajok!!
Itt vagyok,ne haragudjatok h "eltűntem".
Kicsit szerettem volna egyedül lenni!
Döntött a párom vasárnap..elment, itthagyott minket...
minden rendben a baóval,tegnap voltam uh. betöltöttem a 10.hetet és már óriás bébike lett 30mm :) Nagyon aranyos az orvosom,ő is nyugtatott h nincs semmi gon,éljem meg boldogan a terhességem!
ÉSSS képzeljétek a húgom is terhes lett,azt észre sem vette,régóta tervezték még a régi pasijával is,aztán most 9 hónapja van egy szerelme és 6 hetes terhes! :) együtt voltunk tegnap,csak viszont úgy tűnik h van egy jóindulatú daganata is ott ahol a babó fejlődik...hétfőn derül ki pontosan!
Ki hogy van???????????
Jóreggelt!
Hogy vagytok? Én hulla ... tegnap nagyebédet csináltam, a Zuram szülinapját ünnepeltünk, átjöttek barátok, meg anyósék is, és jól elhúzódott a nap. De egész jól sikerült a nap.
Viszont 2 napja nem múlik a rossz kedvem, és nem igazán tudok mit kezdeni vele, ráadásul ma fájdogál a hasam, de nem tudom, mitől :( ha nem félidő lenne, azt mondanám, biztos baba van, de hát sajnos még nem tartok ott. :\
Sziasztok! Itt vagyok, tegnap gyerek nèlküli estènk volt. Jó volt kicsit kiereszteni a gőzt. Barátokkal beszèlgettünk, iszogattunk, activityztünk reggel 5-ig. Kicsit fáradt vagyok... :-) Olvastam, hogy vitaminokról beszéltetek, én elevitet szedek kb 3 hete. Megnyugszik tőle, hogy ha jön egyszercsak majd a baba, akkor fel lesznek töltve a "készleteim". Ma volt egy barna folt a tisztasági betètemen, a ciklus 11. napján vágyom. Mitől lehet? Vagy normális, ne foglalkozzam vele?
Melins vasárnap van, mi ùjság? Remèlem jól alakulnak a dolgok...