A te férjed, párod jól néz ki?Olyan amire vágytál?Számít ez egyátalán vmit? (beszélgetős fórum)
Mindig úgy gondoltam, h a tökéletes pasinak feltétlen magasabbnak kell lennie nálam, különben nem tudok rá úgy nézni mint egy igazi férfira.
Ha az 'előírásaimat' követem vakon, akkor most nem lennék amellett a férfi mellett, akiről már úgy gondoltam h 'olyan' nem is létezik. Ugyanis pontosan 10centivel alacsonyabb nálam... :)
Külsőleg más!A magas szőkék tetszettek valaha, ő barna és középtermetű.
Nagyon szeretem, különb ő, mint amit magamnak el tudtam volna képzelni:)
nincs párom! én nyertem! :P :D
amúgy eddig ha hiszitek, ha nem sosem a külső volt a döntő! :)) amúgy igen, mindig olyan volt, amire vágytam.
Már nem olyan, mint régen, de én is változtam.
Együtt csiszolódtunk, megszoktuk az újat is. Evvan... :p
Elég furcsa... én is jártam egy fiúval, aki a már-már betegesen vékony lányokat szerette, akik jobban hasonlítottak egy fiúra. Alkatilag én elég széles csípőjű vagyok, és 165 cm 52 kilóval is volt mit markolni a fenekemen. Persze felül nagyon karcsú derakam volt meg minden ilyesmi.
De soha nem jelentett prblémát. Lehet, sőt biztos megnézte azokat a piszkafákat, de nagyon szeretett, és nem is akarta eltakarni a hibáim, hanem ki is emelte, ha takargattam magam, akkor biztosított róla, hogy imádja, és bezézgetni kezdte őket, és bármilyen pózban imádott szeretkezni... Ő magas volt, és nagyon vékony, de engem sem, és őt sem mozgatta különösebben, nem az számított hogy néz ki a másik, a szerelemtől lettünk gyönyörűek egymásnak... Ezért nehéz megértenem...
Akit pedig már 2 éve nagyon szeretek, szerinte a legtermészetesebb dolog, ha egy nő meghízik az évek során, hisz nő, a gyermekek világrahozója, sokkal nagyobb csodát tesz, mintsem pár ruhaméret feltűnjön emellett. Persze jobban szereti mint minden férfi a karcsú nőket, bár a nagyon vékonyaktól inkább irtózik. De ha szembe jön valaki, aki anya lett, és egyáltalán nem hasolít a régi önmagára, és én teszek egy megjegyzést, hogy hú, én nem szeretnék meghízni a gyerektől, akkor annyit mond, hogy na és, ez az ami legkevésbé számít. És nem áll szándékomban meghízni, de ez jól esik nagyon.
Szóval... a hosszú történetemmel csak annyit akartam, hogy ez már most sem jó, mi lesz később, ha valóban gyermekeid anyja lesz?... Szerintem menjetek el orvoshoz, ahogy ő is ajánlotta. Előtte azért készítsd fel, hogy ez az oka. És amúgy sok nőnek elég egy félmondat, ami arra ösztönözze, hogy leadjon pár kilót, lehet ha őszinte leszel vele, akkor z elég erőt ad naki, hogy tartson egy kisebb súlyt...
Ha az én párom mondana ilyet, megfagyna bennem a vér, és pár percre összeomlanék. De mivel az őszinteségét ennél sokkal többre értékelem, megpróbálnám megoldani mindenképp.
Na! Akkor ez kiinduló pontnak nem rossz!:))
Viszont tényleg nem tudom mit kénee kezdeni ezzel, és mi lenne, ha finoman céloznál rá,h. fogyjon le?
Hogy Te szereted, meg minden, de leadhatna pár kilót, cserébe Te is változtatsz valamit magadon!
"Ja, és még egy kérdés!: Más karcsúbb, véknyabb nők tetszenek neked? Fantáziálsz róluk?"
Sajnos igen... de azok csak "képek", nem társul hozzájuk semmilyen érzelem, szeretet, szerelem... nem konkrét emberekről van szó, hanem pl. egy járókelőről az utcán, vagy a TV-ben egy szereplő, akit nem ismersz és nem köt hozzá semmi... Csak elképzeled, hogy vele valószínűleg nem lennének ilyen jellegű problémák... De nem akarok más nőt, csak a jelenlegit...
Igen, én is ezt gondoltam, amikor kialakult a kapcsolat, hogy megszépül majd előttem.
Természetesen nem kellene buta, "semmilyense", de bomba alakú plázacica, mert megőrjít az üresség.
mond meg neki,h. e miatt nem kívánod annyira, és tegyetek együtt érte.
mert ennek így semmi értelme, és nem is lesz jó vége!
az tök hülyeség,h. elmenj ezzel vmien terápiára, nem látom értelmét!
Ja, és még egy kérdés!: Más karcsúbb, véknyabb nők tetszenek neked? Fantáziálsz róluk?
(bocs, ez két kérdés! :) )
További ajánlott fórumok:
- Nem szégyellem! Hónap végére alig marad vagy egyátalán nem marad pénz kajára...
- Mit tegyek ha a 11hónapos kislányom egyátalán nem hajlandó gyümölcsöt ill. főzeléket enni, de tápszert annál inkább?
- Most mi a szándéka? .. érez egyátalán valamit irántam? Nem értem.
- Zsóry-fürdőn melyik medencéket lehet használni?Érdemes egyátalán elmenni, nert hallottam, hogy felújítás van?Jártatok ott a nyáron?
- Hogyan tudom, az általam készített videót, html formátumba átírni? Lehet ilyet egyátalán?
- Karaokezáshoz milyen programra vagy egyátalán mire van szükség, hol érdemes keresnem?