A távolról nézés szemezésnek minősül? (beszélgetés)
Mert lehet, hogy nem is téged nézett, hanem valaki mást. Pl én is körbe-mögém néztem, amikor először lecsókolomoztak, sajnos az nekem szólt, pedig nagyon reméltem, hogy van mögöttem valaki. :D
Vagy csak úgy nézett ki a fejéből meredten. Bármi lehet.....
Nem lehet... ezt nem lehet abba hagyni... :)))
Imádok fogyi lenni és itt ülni és olvasni :)))
Kicsit olyan mint amikor a dilók a szájukat pedrik a mutató ujjukkal brrrrr brrrrrr :))) Tudod? :)))
Ha engem néznek... vagy azért néznek mert nem vagyok szimpatikus és valószínűnek tartom, mert azt gondolják rossz és mogorva ember vagyok és kiakarják provokálni az ördögöt belőlem!
vagy mert csak mert na :)))
Én minden esetben először mosolygok... bárkinek idősnek fiatalnak nőnek férfinak... utána ha látom, hogy szúr a szemével... akkor kicsit meg merevedek és átadom a gondolataimat a szememmel... -erre reagálva sokan lesütik a szemüket és földbe gyökerezik a lábuk,
a másik, hogy kellemetlen helyzetbe hozom... megalázom... dobok egy puszit... talán még kacsintok is egyet :)
Ezzel az ember hamar észre veszi magát...
Ha egy nő szúr... :)) általában mindig vissza kapom a puszit :))
További ajánlott fórumok:
- Idősávos vásárlás szempontjából a kínai vegyes bolt minek minősül?
- Ez állatkínzásnak minősül?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- A rendszeres nyugtató fogyasztása drogozásnak minősül?
- A főtt kukorica zöldségnek vagy szénhidrátnak minősül?
- Már-már "luxusnak" minősülő termék, ami az átlaghoz képest drága, de mégis megleped vele magad...