A társkereső oldalak kockázatai (beszélgetős fórum)
Mondjuk az első 10 perc nekem is fura. De sztem mind szexet akarunk. Én személy szerint nem bánom ha letamadnak.😉😊
Bár bevallom csak 1 paisval találkoztam mikor elkezdtem Tinderezni, és ő be is jött, egy éve már együttvagyunk. Nekünk majdnem volt szex az első randin.😄
Én hasonló heves levelezésbe kerültem valakivel még olyan 6-7 évvel ezelőtt. Elképesztő, mi mindenben egyeztünk, de a várva várt személyes találkozó egyikünknél sem hozta meg a fizikai vonzódást.
Sajnos ezután megszüntette a levelezést, és amikor megkérdeztem, hogy van, azt írta: Megvagyunk, megvagyunk.
Sejtettem, hogy kapcsolatban él, de bíztam abban, hogy őszinte lesz.
Sajnos nem volt az. Ezt a mai napig sem értem, de egy vállvonásnál többre akkor sem érdemesítettem.
Nyugodtan megírhatta volna, hogy bocs, ennyi volt. Nem dőltem volna a kardomba. Jól esett valakivel zenéket cserélgetni, csevegni, de érzelem még ettől nem alakult ki.
Valószínűleg mégsem érdekelted igazán vagy nem jöttél be neki nőként, kiderült esetleg mások a szándékaitok, nem tudhatjuk.
Ha egy férfinak tetszel, jól érzi magát veled akkor az biztos akar második randit is.
De legalább korrekt volt, ritka az ilyen!
Fel a fejjel, biztos jön majd, akivel összeilletek!
😁😁😁 jól van vírus nélkül. Nna. 😁😁
Ha már elmúlt az emberlánya, 18 éves, akkor igen, nálam alap a csók. Sőt megkockáztatom, hogy alap a szex is, ha van rá lehetőség.. hihii
Ilyen első randin csók??? Józan vagy te? Ilyen vírusos időben? De még ha nem lenne akkor sem!
Első randin csókot csak akkor tudom elképzelni ha már régóta kerülgetik egymást, flörtölnek, szemeznek. Amikor már mindketten biztosak abban hogy akarják a másikat. De ebben az esetben felelőtlenség.
Ezt most ki írtad magadból,de mást nem tehetsz,el kell fogadnod a döntését.
Ez bárkivel előfordulhatott volna nem kell ehhez társkereső oldal.
Nekem valójában nincs sok tapasztalatom ezekkel az oldalakkal,ugyanis az első adandó alkalommal belefutottam egy olyan emberbe akivel már 1 éve együtt vagyok.
Amúgy nem volt semmi? Se csók, se puszi, semmi testi kontakt az első randin??? Miért?
Az első találkozón annyit lehet érezni, hogy "működhet-e a kémia". Nagy fellángolást nyilván nem. Nekem általában az egyértelmű "nem tudnám vele elképzelni..." döntés megszületett egy első találkozón. Ha ezt nem éreztem, akkor lehetőséget kellett adni a második találkozónak, de az sem jelentette még, hogy biztos egymásba habarodás lesz.
A férfiak tapasztalatom szerint gyakorlatiasak. Ha azt mondja, nem, akkor tényleg nem, felejtős, onnantól nincs mire várni. Mondjuk, ha tényleg pozitív érzései voltak veled kapcsolatban, akkor nem értem a "gondoljuk át az egészet" szöveget. Ha van szimpátia, van kémia, érdekesek vagyunk egymásnak, akkor nem gondolkodni, hanem cselekedni kell, vinni tovább az ismerkedést. Ahol gondolkodni való van, az gáz, azt már hagyni kell a fenébe.
10 nap alatt belezúgtál és már a nagy ő-nek képzelted? Ha cseréltetek is képet ebben a 10 napban élőben azért más.
A találkozó végével talán nem merte közölni a döntését.
Lehet, nem csak veled ismerkedett és úgy ítélte meg, hogy egy másiknál hamarabb célt ér, hamarabb megdöntheti.
Mèg mindig jobb ìgy,minthogy hitegetett volna ès kihasznàlta volna a helyzetet mìg àgyba nem visz ès utàna lelèp...mert 95% simàn megteszi.
Szerintem első pàr òràban is làtszik,èszrevehető,hogy valòban tetszünk e az illetőnek vagy sem.Alap az ahogy rànknèz,ahogy beszèl,amilyen gesztusai vannak,sok mindent el tud àrulni.
Szerintem ne add fel.Nekem is van hasonlò negatìv tapasztalatom,viszont itt az èn oldalamròl nem volt kölcsönös.
Aztàn valami oknàl fogva beregisztràltam egy màsik oldalra,ràm is ìrtak pàran,1illetőnek vàlaszoltam,vàltottunk pàr szòt facebookon is,a tàrskereső oldalon 1nap utàn töröltem is magam,mert hagyni akartam az egèsz pasi tèmàt.Az utòbbinak sem igazàn vàlaszoltam,mire ő nem hagyta annyiban,pàr nap utàn ismèt ràmìrt ès randiztunk is.
Mostanra közös hàzunk van ès az 1hònapos kislànyunk èpp itt fekszik mellettem.
Szòval minden lehetsèges,ràadàsul akkor amikor a legkevèsbè szàmìtol rà.Fel a fejjel,nem vagyunk egyformàk,ìgy nem ugyanazt keressük 1emberben.
További ajánlott fórumok:
- Magány vagy a társkereső oldalak reménye?
- Internetes társkereső oldalak...
- Ha nem társkereső oldalakon, akkor hol ismerkednek a művelt férfiak?
- Milyen komoly társkereső oldalakat tudtok ajánlani és miket kerüljek?
- Fizetős társkereső oldalak..... Hülyeség vagy megéri megtalálni ilyeneken a nagy Ő-t?
- Tényleg az átlagos, nem olyan sármos férfiaknak teljesen felesleges internetes társkereső oldalakra felmenni és előfizetni?