A szülés időpontjának kiszámítása (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A szülés időpontjának kiszámítása
Nekem 28 napos ciklusom van, és bejött a 40 hét, mert pont a 40. hét estéjén született meg a kislányom.
De ha Te biztosan tudod a fogantatást napját, akkor ahhoz képest számítsd ki a szülést.
Segítsetek kérlek. Én tudom nagyjából a fogantatást, de az utolsó menstruációmhoz képest vagyok kiírva, na de biztos nem akkor fogant a baba.
Meg különben is 30 napos a ciklusom nem 28. Akkor mikorra várjam a babát? Higgyek a fogantatástól számított 266 napban? Van akinek ez bejött?
Én aztolvastam több helyen, h szeretketni kell, és az ondó sok esetben beindítja a szülést!
De azért óvatosan, biztos vagy benne, h az a jó neki, ha már idekinn van, pedig ő még nem akar??
Türelem!!!Pihenj!!!!
Nekem sok év eltelte után, mesterséges megtermékenyítés, lombik-program, hormonkezelés stb. amin átestem, semmi sem történt.
Aztán mikor már lemondtunk a gyerekről és az örökbefogadáson gondolkodtunk, egyszercsak természetes úton terhes lettem.
Nagy volt a boldogság és a félelem, hogy meg marad-e, de hála (36 hétre- császárral) megszültem 2006.09.20. 13 óra 18 perckor álmaink kislányát, aki még maradni akart volna a pocakomban, de sajnos kiderült, hogy vesekövem lett mindkét vesémben.
A sok kivizsgálás és orvosi összeugrások végeredményeként kénytelenek voltak császározni, nehogy szülés közben jöjjön rám a vesegörcs.
Mivel komoly probléma volt, nem kockáztatták sem a lányom sem a magam életét és gyorsan végrehajtották a beavatkozást.
Mivel idő előtt szültem, akkor is azt mondták az orvosok, hatalmas lányom van, mások 42 hétre sem érik el ezt a hosszat és súlyt. (2650 g és 50 cm)
MOST BOLDOG CSALÁD ÉS EGY NAGYON BOLDOG ANYA VAGYOK. MOST LESZ 20-ÁN 4 HÓNAPOS A LÁNYOM, de ennek ellenére a kontroll vizsgálatra mikor mennem kellett, minden orvos, nővér akikkel találkoztam, mind azt mondták - le a kalappal előttem - amit szenvedtem mire kiderítették mi is a bajom, hogy a világ legerőssebb fájdalomcsillapító koktélja - aminek 8 órát kellett volna használnia - nálam max 2 órát csillapított.
Nem kívánom senkinek sem, de mikor megszültem és odaadták a lányomat a kezemben, egyszerűen elmúlt minden fájdalmam és csak sírtam a boldogságtól.
Nekem ez bejött.A második kislányom pontosan a 266.napon született meg:)
van még valaki?
Ugrás a teljes írásra: A szülés időpontjának kiszámítása
További ajánlott fórumok:
- Családi pótlék és gyes utalásának időpontjai 2010-ben
- Hogy kell a Jónás-módszert kiszámítani?
- Axa biztosító reál hozam kiszámítása
- Segítsetek a Jónás nap kiszámításában!
- Hallottál már róla, hogy a baba első mozgását figyelembe véve meg lehet saccolni a szülés időpontját?
- A gyest/tgyást a szülés időpontjától visszafelé számított egy évre számolják, vagy szülést megelőző évre?