A szexuális gátlásosság avagy a szex hangjai (beszélgetés)
elofordul velem is hogy honapokig nem nezek be a hoxara s mindezt azert mert nem a hoxan elem az eletem. :) de amugy szeretem ezt az oldalt es sokszor talalok szamomra hasznos dolgokat. talan szerzodest kellene kotnunk veled s ha nem jelenunk meg minden nap a hoxan akkor te majd orokre eluldozol bennunket?! ;)) ahahahah
munkahely, nem munkahely... szamit az hogy honnan ir valaki???? voltak kerdesei amire valaszt szeretett volna kapni, belepett amikor epp volt ra kis ideje s a hoxan konnyebb. mibe kerult nektek hogy segitettetek?? velem is elofordul h gondjaim vannak ilyen olyan teren s itt kerem masok velemenyet. mivel egy olyan szemely vagyok aki gyakran szegyelli ha gondjai vannak s nem szeretem a kornyezetemnek kimutatni a gyengesegeimet. a hoxan megtehetem. itt talan mindenki nyiltabb es oszintebb. itt nem szegyellek az lenni. vannak intim dolgaink amirol ismerosokkel nem szivesen beszelunk. szerintem nem vagyok ezzel egyedul....
bizonyos pózokat akkor ki kell hagyni, ha kellemlennek érzi az ember. Én nem tenném... :-)) Teljesen természetes dolog ez.
Bevallom pironkodva, akadt már rám panasz... :-))) Márhogy hangilag kissé erős vagyok. De sebaj, ha valami egyszer jó, az jó... X-D
Megpróbálok nem foglalkozni vele és természetesnek venni a dolgot.:)
Nekem szülés után lett gyakrabb,az tény,de szerintem mint már írtam,ne foglalkozz vele!!!:-)
A szex igen is legyen hangos kapjon a partner vissza jelzést,hogy mi merre jó vagy nem.Vigyázzunk a szomszéd ne kopogjon át a zajok végett mert oda a varáz
Nekem is így kellene gondolkoznom!:)És az igaz hogy szülés után még gyakrabban előfordul ez?
Szültem,és azért kezdtem el,de ne gondold,hogy komolyan csináltam,csak inkább kipróbáltam!:-)Engem régebben zavart,de mára már nem,hisz úgy gondolom,hogy a pasik többsége nem foglalkozik vele és nem zavarja őket!!
Te Férfi vagy!:)Bocsi ezt utána néztem meg.:)
Én is így jártam.Nagyon zavarba jöttem tőle.Vajon ezzel a pasik is tisztában vannak...mármint hogy ez természetes?
punci puki sok nőt zavar de szerintem semmi zavaró nincs benne az aktus vele járója.Van aki szente le blokkol
A "puki" miatt kezdted el csinálni?
Valakinek segített az intim torna?
kicsit visszaolvastam, szerintem vannak természetes dolgok/hangok... ha a párod szeret akkor egy szeretkezés alkalmával ezek a dolgok érdeklik a legkevésbé! a gátlásosság viszont teljesen másból is kialakulhat , és el is mulhat a megfelelő partnerrel!
olvadgattam az üziket,és kicsit+nyugodtam!azok a bizonyos hangok engem is+ijesztettek,de mostmár tudom mi az!kösssszzi
De akkor is olyan kellemetlen...intim tornával ezen tényleg lehet segíteni?
Mi is amikor négykézláb-pózban hátulról vagyunk együtt, szellentésszerű hangok hallatszódnak és a hüvelyemből jön, nem egyéb helyről. Először szégyelltem magam, de már elmúlt, mert tudom mi az és a párom is kedves volt, nem "bunkó". Megkérdeztem a dokit, azt mondta nagyon sok nőnél előfordul és nem kell szégyellni. Ha előtte hevesen és erőteljesen szeretkezünk, akkor a szokásosnál jobban kitágul a hüvely és a "szerszám" ki-bejárásánál levegő pumpálódik a hüvelybe, amit a következő behatolásnál a pénisz kisajtol. Ennak van olyan fura hangja. A párom ilyenkor megáll egy pillanatra, az ujjaival babrál odabenn és közben nyomja a hasam egy picit. Távozik a levegő és minden mehet a maga útján tovább. Ez csak a kutyapóznál van nálunk és nem zavar minket. Vagyis csak volt, mert mióta babát várok, valahogy szűkebbnek érez a párom és nincs levegő. Hálistennek... :-)
Végig olvastam az elejétől fogva. Szerintem ez a hang nem csak azért van, hogy gyenge a kötőszövet, hanem mindenképpen a világ legtermészetesebb módja az, hogy, ha a levegő bemegy valahol annak ki is kell jönni. Viszont gátlásosnak ez irányba nem szabad lenni..,mert itt is olvasható, hogy mindenkinél jelentkezik:))
Mákoska a kezeddel meg egyáltalán ne foglalkozzál, lazuljjál el..és oda tedd a kezed ahol éppen jól esik..:))
Azért vannak gátlásaid mert szerintem arra a hangra koncentrálsz ami a vaginádbol jön,be hatoláskor. Nyugi a partnered szerintem pontosan tudja azt,hogy honnan és miért jön a hang.
És nem érti félre a dolgot....
Sok nőnél tapasztaltam ezt a hangot,engem soha nem zavart.
ez azért van mert lazák a kötőszöveteid "ott lent" és ezért levegő kerül "oda be", egyszerű a megoldás: intim torna!!
Utánanéztem a dolognak és ezeket a problémákat "hangokat" a hüvely gyengesége okozza. Legalábbis ez is egy jel, hogy a gyenge hüvelyfal közé levegő szorul és ez hanggal távozik. És szerintem ez lehet a téma indítójának a problémája.
Állítólag az intim torna jó erre!
gátizmok gyengeségének tünetei:
Elsőfokú tünetek:
• Akaratlan vizeletvesztés (stressz inkontinencia)
• A hüvely tónusának csökkenése (levegő megy a hüvelybe és az onnan hanghatással
távozik, vagy úszáskor víz megy a hüvelybe)
• Szél- és széklet megtartási nehézségek (anális gyengeség)
• Aranyér (külső, belső egyaránt)
neked ebben szerencséd van.
De sajnos nem mindenki van így vele. 2 ember kell hozzá :)
ja,és pont abban erősített meg, azt a részt szerette, sőt, imádta bennem, majd megőrült érte, amit én önmagamban a legvisszataszítóbbnak éreztem és teljes bizonyossággal éltem abban a tudatban, hogy el fogja ijeszteni. úgyhogy furcsa az élet... :)
velem megtörtént a csoda. végre, 3 év várakozás után egymáshoz sodort az élet újra azzal az emberrel, akire azt szerettem volna, hogy az Első (és egyetlen) legyen, persze az élet másképp hozta, minden esetre a legeslegjobb élményem vele volt, és én, aki hihetetlen gátlásos voltam mindaddig, úgy megnyíltam, mintha egy egész más dimenzióba kerültem volna, mikor együtt voltunk. elég volt csak a szemébe néznem, és megtaláltam a végtelenbe vezető utat és bármire képesnek éreztem magam, eltűnt a tér, idő, és gondolkodásra sem volt szükség, valami olyan könnyűséget hozott ki belőlem. egyszerűen csak jó volt adni egymásnak, és szeretni egymást. már attól könny szökött a szemembe, mikor érzékeltem, hogy örömet szerzek neki... furcsa. de örülök ennek a találkozásnak, még ha minden más szempontból a legnagyobb szenvedést is jelentette a végére az életemben... akkor is ő a legcsodálatosabb az életemben, bár nem érdemli meg, hogy így beszéljek róla :)
Hogy nem vagyok e gátlásos? De az vagyok. És nem tudom hogy miért.
Mert nem vagyok sem kövér sem csúnya, állítólag "szépnek" mondanak. De én nem hiszem el!
És még mindíg ott tartok hogy miért van a hang :(
De nem merek rákérdezni a páromtól hogy más lánnyal is volt e ilyen dolgog.
Az elöző pároddal is voltak ilyen gátlásaid?Ő mennyivel volt másabb?
Nemm vagy te egy kicsit gátlásos? Miért aggódsz azon hogy nem vagy elég jó? Talán a párod mondta, vagy éreztette veled ezt? Ha nem, akkor biztosan így szeret amilyen vagy. Talán csak te nem tudod elfogadni magad.
További ajánlott fórumok: