A srác aki tetszik nekem, ma megszólított és kérdezgetett,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nos hát, úgy tűnik kifulladt a történet. 😂
Megválaszoltam a kérdését, majd megkérdeztem hogy és neki? Megválaszolta, majd megkérdezte hogy én meddig maradtam. Megválaszoltam, hogy 1-ig, de elég is volt mert kidőltem mivel reggel korán keltem.
De nem tettem fel kérdést, csak kijelentő módban írtam. Elolvasta és erre már nem írt. 🤣
Vicces hogy ilyeneken görcsölök. Ez egy rövid románc volt úgy tűnik. 🤣
Dejó!!! :) :) :)
Nagyon varom a folytatast :)
Mindenképp!
És ismertesd majd velünk a folytatást is...
(Irónia)
:D
Persze, nagyon érett gondolkodásra vall, hogy ide írsz, neki meg majd később, hadd várja csak :D
Mint nő mondom, az ilyen húzásokkal teszed tönkre az amúgy is csak sántikáló dolgot ;)
Ez is egy válasz. Nagyon sajnálom, de legalább tudod, hogy annyi sincs benne, hogy próbáljon segíteni. A normális férfiak szeretnek segíteni.
Fogadd el a "választ".
Attól ne félj, hogy átlátszó volt, nehogy azt hidd, hogy túlgondolják.
Azóta sem válaszolt.
Hát én nem értem. Akkor a szösznek szólítgat meg engem a munkahelyen. Én akivel nem akarok beszélni, ahhoz nem szólok. De ő újabban azért megszólítgat. És azért nem vagyok egy borzalmas nő. Kapásból tudok 3 olyat akinek ha írnék, válaszolna, és beszédbe elegyedne velem még ha csak haverilag is. Ő meg semmi. A semmi a legrosszabb.
Összeszedtem magam és írtam neki + az egyik kollégának hogy nem-e láttak egy piros esernyőt tegnap mert elhagytam. 🤣
A kolléga válaszolt, hogy nem. Az illető viszont azóta sem. Majd még belefutok abba, hogy nincs fb vagy messengere. Mert nem is írja ki, hogy mikor volt bejelentkezve. Lehet nincs is neki.
Az mindegy, hogy kiütötték magukat. Csak a körítés kedvéért kellenek a többiek :)
Tudna írni nyilván, de vagy nem akar, vagy nem hiszi, hogy van esélye, vagy nem elég bátor.
Én hamar kiugrasztanám a nyulat valahogy így, ahogy írtam. Így a méltóságod is megmarad, ha nem akar téged.
Legyél bátor, okoson csinálod, nem veszíthetsz semmit. Csak nyersz.
Hű! Ez rafinált ötlet.
Viszont akikkel ő volt társaságban, mind totál kiütötte magát. És csak 3-al vagyok beszélgetős viszonyban, de ők nagyon durván eláztak.
Plusz nekem ezek a körmönfont, rafinériák nem mennek. :(
Én nem ezt írnám, ezt túl direkt.
Én amikor ilyen helyzetben voltam írtam több kollégának, hogy úgy néz ki, hogy elhagytam a karkötőm, h esetleg látta valahol, vagy hallotta, hogy vki talált egyet stb stb.
A több kolléga ezért kellett, ne érezze úgy, hogy nyomulok ezerrel, ha esetleg benzézetem és nem is érdeklem, hitelesebb a story. Nekem bejött, kérdezgette milyen volt, stb. aztán sokat beszélgettünk. Segíteni akart megkeresni, más miatt nem lett folytatás.
Sziasztok! Megvolt a buli. Én azt látom tetszem neki. Vagy valami van, mert 6-an ültünk az asztalunknál, senkit sem ismert a 6-ból csak engem, és odajött köszönni, de csak visszafogottan köszönt (rám nézett közben) majd tovább ment. Más asztalokhoz nem ment oda.
Majd később nézett engem, és jó étvágyat kívánt csak nekem, de látom rajta, hogy nem tudja mit mondjon. Meg keresi a szavakat, meg olyan kis esetlen, mint amilyen én volnék ha meg kellene szólítsam.
Unatkoztam is, látványosan üldögéltem, de ő meg más pasikkal ült közben, viszont nézegetett. Ahogy én is őt. 🤣
Aztán 10-kor lelépett. Nagyon gondban vagyok, hogy írjak-e neki messengeren, hogy hogy érezte magát az élete első céges buliján. Mit gondoltok? 🤣
További ajánlott fórumok:
- Van egy nő a Hoxán, aki nagyon tetszik nekem, de fütyül rám
- Elmondhatom a munkahelyi barátnőmnek, hogy ki tetszik nekem?
- Nagyon tetszik nekem Azahriah, mit írjak neki?
- Miért nem tetszem annak, aki nekem tetszik?
- Csak nekem nem tetszik az a kifejezés, hogy "aszondja", "aszonta"? Nem látom helyesnek, nem használom, de körülöttem mindenki így mondja
- Ha írnék neki szülinapjára, összerakná hogy tetszik nekem?